Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walky-Talky: Op & Top voelen

za 7 augustus 2021, 10:00 - 11:30

De volgende Walky-Talky is op 7 augustus en het thema is: je op en top voelen. Hoe voel jij je als je je op je best voelt. Bruis je van de energie of ben je juist helemaal rustig? Voel je de euforie omdat je net een belangrijke prestatie hebt geleverd, sta je te dansen op je favoriete muziek of ben je blij omdat je eindelijk een nacht goed hebt geslapen? Waar ben je op dat moment en met wie? Wil je meer van dit soort momenten en wat heb je nodig om dat te laten slagen?

Wat is een Walky-Talky?

Met een groep in het bos wandelen, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over een gezonde leefstijl. Je deelt ervaringen, inspireert elkaar en komt in actie om je eigen doelen te realiseren. Dat doen we in een Walky-Talky. En dit alles onder begeleiding van een gespreksleider. Wil je meedoen? We wandelen in het Beerschoten Bos en verzamelen voor het informatiecentrum. Adres: De Holle Bilt 6 in De Bilt. We starten om 10.00 uur en zijn rond 11.30 uur weer terug.

Route naar De Holle Bilt 6

Data

Aanmelden voor de Walky-Talky

Er zijn geen kosten aan verbonden. Meld je wel aan! Stuur een mail met jouw naam, telefoonnummer en de datum waarop je mee wilt lopen naar helenevanderpoel@ziggo.nl

Gegevens

Datum:
za 7 augustus 2021
Tijd:
10:00 - 11:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Holle Bilt 6
Utrecht, Nederland + Google Maps