Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walky-Talky: Gezonde voeding

za 11 september 2021, 10:00 - 11:30

Op 11 september is het thema van de Walky-Talky: gezonde voeding. Ben je tevreden over wat je eet en hoe vaak? Zou je het gezonder willen? Wat eet je het liefst? Wat zijn de momenten dat je voor ongezond gaat? Heb je al manieren gevonden om die momenten de baas te zijn? Hoe doen anderen dat? En we wisselen met elkaar tips uit over onze gezonde lievelingsgerechten.

Wat is een Walky-Talky?

Met een groep in het bos wandelen, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over een gezonde leefstijl. Je deelt ervaringen, inspireert elkaar en komt in actie om je eigen doelen te realiseren. Dat doen we in een Walky-Talky. En dit alles onder begeleiding van een gespreksleider. Wil je meedoen? We wandelen in het Beerschoten Bos en verzamelen voor het informatiecentrum. Adres: De Holle Bilt 6 in De Bilt. We starten om 10.00 uur en zijn rond 11.30 uur weer terug.

Route naar De Holle Bilt 6

Data

Aanmelden voor de Walky-Talky

Er zijn geen kosten aan verbonden. Meld je wel aan! Stuur een mail met jouw naam, telefoonnummer en de datum waarop je mee wilt lopen naar helenevanderpoel@ziggo.nl

Gegevens

Datum:
za 11 september 2021
Tijd:
10:00 - 11:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Holle Bilt 6
Utrecht, Nederland + Google Maps