Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walky-Talky: de winter in aantocht

za 13 november 2021, 10:00 - 11:30

Het blad is van de bomen, de dagen zijn kort en de dikke jassen zijn weer uit de kast. We zitten midden in de herfst en de winter is al weer in aantocht. Wat doet dit met jou? Vind je het fijn om je in je warme huis terug te trekken met een kopje thee, vind je het moeilijk dat het al zo vroeg donker is, mis je de zon, ben je al zes keer natgeregend deze week? Op 13 november gaan we met elkaar in gesprek over de invloed van de seizoenen op ons en ons leven. Hoe ervaar jij de verschillende seizoenen? Waar voel jij je prettig bij of juist niet? Hoe ga je daar mee om? En hoe doen anderen dat?

Wat is een Walky-Talky?

Met een groep is het bos wandelen, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over een gezonde leefstijl. Je deelt ervaringen, inspireert elkaar en komt in actie om je eigen doelen te realiseren. Dat doen we in een Walky-Talky. En dit alles onder begeleiding van een gespreksleider. Wil je meedoen? We wandelen in het Beerschoten Bos en verzamelen voor het informatiecentrum. Adres: De Holle Bilt 6 in De Bilt. We starten om 10.00 uur en zijn rond 11.30 uur weer terug.
Route naar De Holle Bilt 6

Aanmelden voor de Walky-Talky

Er zijn geen kosten aan verbonden. Meld je wel aan! Stuur een mail met jouw naam, telefoonnummer en de datum waarop je mee wilt lopen naar helenevanderpoel@ziggo.nl

Gegevens

Datum:
za 13 november 2021
Tijd:
10:00 - 11:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Holle Bilt 6
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.