Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walky-Talky: De draad weer oppakken

za 3 juli 2021, 10:00 - 11:30

Nu we weer in groepen kunnen lopen (her)starten we de Walky-Talky’s bij Beerschoten (De Biltsche Hoek) met Helène van der Poel. Met een groep in het bos wandelen, net buiten Utrecht nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek over een gezonde leefstijl. Je deelt ervaringen, inspireert elkaar en komt in actie om je eigen doelen te realiseren. We verzamelen bij informatiecentrum Beerschoten, De Holle Bilt 6. Wil je meedoen? Mail je naam en telefoonnummer naar helenevanderpoel@ziggo.nl.

Hoe pak jij de draad weer op?

Het thema van deze Walky-Talky is: Hoe pak jij de draad weer op? Ben je al in de bioscoop of op je werkplek geweest, spreek je weer met groepen vrienden af, ga je al naar de sportschool? Hoe voelt dat? Is het nog onwennig voor je of voel je je herboren? Heb je onder grote druk moeten werken afgelopen jaar en komt er eindelijk ontspanning? Wat bevalt je goed nu alles weer wat losser wordt en zou je wel meer van willen? Of wil je juist graag dingen vasthouden van afgelopen periode en wat heb je nodig om dat te laten slagen?

Wat is een Walky-Talky?

Met een groep in het bos wandelen, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over een gezonde leefstijl. Je deelt ervaringen, inspireert elkaar en komt in actie om je eigen doelen te realiseren. Dit alles onder begeleiding van een gespreksleider. We wandelen in het Beerschoten Bos en verzamelen voor het informatiecentrum. Adres: De Holle Bilt 6 in De Bilt. We starten om 10.00 uur en zijn rond 11.30 uur weer terug.

Gegevens

Datum:
za 3 juli 2021
Tijd:
10:00 - 11:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Holle Bilt 6
Utrecht, Nederland + Google Maps