Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vuurwerk rond het Griftpark

do 20 februari 2020, 19:30 - 22:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on do 23 juli 2020 at 19:30

Wil je in gesprek over Vuurwerk in en rond het Griftpark? Ervaringen en dromen delen en misschien iets doen? Je bent van harte welkom! Neem vooral ook buurtgenoten mee die vuurwerk anders beleven en hier anders mee omgaan dan jij! Jong, oud en nieuw, iedereen is welkom!

Vuurwerk in en rond het Griftpark

Waar denk je aan bij vuurwerk in en rond het Griftpark? Hoe heb je het vuurwerk afgelopen jaarwisseling ervaren? Wat heb je zelf gedaan? En hoe zou je oud op nieuw het komende jaar graag zien? Kan oud op nieuw een feest worden van en voor iedereen? Ben je nieuwsgierig naar ervaringen van andere buurtgenoten, naar hun wensen en  verlangens? Hoe vieren we feest met elkaar, met jong en oud en iedereen? Luister naar anderen, deel je verhaal en denk mee!

Wat is een dialoog?

Tijdens een dialoog kun je jouw ervaringen en dromen delen in een open en verdiepend gesprek. Aan het eind van de avond ga je naar huis met nieuwe inzichten en mooie verhalen van mensen uit je buurt. Wat voor vuurwerk zie jij graag in en rondom het Griftpark? Wanneer is volgens jou oud op nieuw een feest?  En wat doe je als dat niet zo is?  Hoe ziet je ideale toekomst eruit? En wat kun je zelf doen om bij te dragen aan een feestelijke nieuwjaarsviering in en rondom het Griftpark.

Lees meer over wat een dialoog is >>>


Gegevens

Datum:
do 20 februari 2020
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Griftsteede (Griftpark)
Van Swindenstraat 129
Utrecht, 3514XR Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.