Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwenrechten

wo 20 februari 2019, 12:30 - 15:00

Dit jaar vieren we 100 jaar vrouwenkiesrecht in Nederland. Wat betekent het voor jou dat vrouwen rechten hebben, kunnen stemmen, kunnen kiezen, meetellen?

Woensdag 20 februari van 13:00 uur tot 15:00 gaan vrouwen in BuurtWerkKamer TOP op de Amsterdamsestraatweg 295 in gesprek over ‘Vrouwenrechten’. Alle vrouwen uit de Tweede Daalse Buurt, Ondiep, Pijlsweerd en daarbuiten zijn van harte welkom. Door naar elkaar te luisteren, ervaringen en dromen te delen ontdekken we vrouwenrechten voor ons betekenen.

Vrouwenrechten

Wat betekenen vrouwenrechten voor jou? Welk vrouwenrecht is voor jou belangrijk? Wat zou jij jezelf en alle vrouwen gunnen? En wat doen we om dit voor elkaar te krijgen?

Wat is een dialoog?

Utrecht in DialoogEen dialoog is een samenspraak. Mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Lees meer over ‘Wat is een dialoog? 

Download, print en deel de flyer >>>

Gegevens

Datum:
wo 20 februari 2019
Tijd:
12:30 - 15:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Buurtwerkkamer TOP
Amsterdamsestraatweg 295
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.