Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Verbonden generaties

di 23 maart 2021, 19:30 - 21:30

Wat is voor jou waardevol aan contacten met mensen van een andere generatie? Wat ervaar je als dat plaatsvindt? Deel je ervaringen tijdens deze online dialoog en luister naar die van anderen. Iedereen is welkom!

Verbonden generaties

Wat is voor jou waardevol aan contact met mensen van een andere generatie? Wat ervaar je als dat plaatsvindt? Heb je collega’s, vrienden, buren die een stuk ouder/jonger zijn dan jijzelf? Of ga je vooral om met leeftijdgenoten? Ervaar jij verschil in levenswijze en opvattingen en hoe waardeer je dat? Wat zou je willen weten van iemand die ouder/jonger is? Wat zou je van iemand van een andere generatie kunnen of willen leren?

Wat is een online dialoog?

Utrecht in DialoogIn een dialoog staat luisteren naar elkaar voorop. Je onderzoekt verschillende ervaringen, waar het voor jou om draait, deelt idealen en wat je kunt doen om die te realiseren. Als je met mensen met verschillende achtergronden ervaringen deelt, ontdek je andere werelden en worden nieuwe mogelijkheden zichtbaar. Je ontdekt verschillen, overeenkomsten en ruimte om vanuit je eigenheid richting te geven aan je leven.

In groepjes van 4 tot 6 personen ga je in online gesprek. Een getrainde dialoogbegeleider begeleidt de dialoog. Als je je aanmeldt ontvang je voor aanvang van de dialoog een loginlink en een wachtwoord. Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig met Zoom? Kom een kwartiertje eerder of neem contact met ons op.

Lees verder over wat een dialoog is >>>

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Gegevens

Datum:
di 23 maart 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom