Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Veiligheid en geborgenheid

vr 9 december 2022, 16:00 - 20:00

Wanneer voel jij je veilig? Op welke momenten voel je geborgenheid en op welke plekken voel je dit het meest? Als je je niet op je gemak voelt; wat doe je dan om je weer prettig en veilig te voelen? Zijn het plekken waar je je het meest geborgen en veilig voelt, of zorgen juist mensen, spullen of misschien iets heel anders hiervoor? Hoe is dit voor anderen? Herken je de ervaringen van anderen wanneer het gaat om je veilig en geborgen te voelen?

Op 9 december  gaan we met elkaar in gesprek over ‘gezond blijven’ bij buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk. Sluit aan en deel je ervaringen en dromen! Het is een mooie gelegenheid om je eigen ervaringen te delen en te ontdekken hoe anderen denken over veiligheid en geborgenheid. Luister, leer en geniet van de ander! Meld je aan via de rode knop boven.

Het is bij deze dialoog mogelijk om aansluitend samen te dineren bij Resto van Harte; dit is naar keuze! Mocht je dit graag willen, dan kun je je hiervoor aanmelden. De prijs voor het diner is 7 euro. Heb je een u-pas? Dan is het 5 euro. Heb je je aangemeld voor deze dialoog en wil je mee eten? Reserveer dan even via reserveren.restovanharte.nl of 0900-9003030 (op werkdagen tussen 9 en 12.30). We kunnen rekening houden met (di)eetwensen.

Programma

15:45: Inloop
16:00: Aanvang met een inspiratie op het thema

16:15: Met elkaar in gesprek

17:45: Opbrengsten delen en afronden

18:00: Samen met elkaar eten bij Resto van Harte, voor degenen die dat willen!

Mocht je vragen hebben over deze dialoog, stuur dan even een mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn buurtcentrum Bij de Buren gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Gegevens

Datum:
vr 9 december 2022
Tijd:
16:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bij de Buren
Eerste Oosterparklaan 76
Utrecht, 3544 AK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.