Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaccineren?

di 26 januari 2021, 10:00 - 12:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on do 28 januari 2021 at 19:30

Praat jij met anderen over vaccineren tegen corona? Wat vind jij belangrijk in dit gesprek? Helpt informeren over vaccineren of is er ook iets anders nodig? Welke invloed heeft het feit dat het vaccin nog zo nieuw is? In deze dialoog praten we daarover en luisteren we naar elkaar. Iedereen is van harte welkom! Je kunt je aanmelden via de rode knop.

Help je ook een buur of familielid online om ook mee te kunnen doen?

Praten over vaccineren

Vaccineren is voor veel mensen vanzelfsprekend. De griepprik, de 22 wekenprik voor zwangeren, inentingen voor kinderen of als je verre reis maakt. Hoe zit dat met het nieuwe coronavaccin? Sommige mensen zijn onzeker over de betrouwbaarheid en veiligheid van het vaccin. Hoe ervaar jij dat? Bestaat er voor jou geen twijfel en sta je als eerste in de rij als je aan de beurt bent? Of weet je nog niet zeker of je gevaccineerd wil worden en heb je meer informatie nodig? Welke invloed heeft je omgeving op die keuze, de verhalen in de media, de angst voor eventuele risico’s? Hoe ga je in gesprek met mensen die hier anders over denken? Helpt luisteren en in gesprek gaan? Of is er nog iets anders nodig?

Hoe werkt een online dialoog?

  • Een online dialoog is een gesprek op gelijkwaardige basis over zaken die meer mensen bezighouden. Je luistert aandachtig naar elkaars persoonlijke ervaringen, onderzoekt en verdiept een thema en komt met elkaar tot een breder en dieper inzicht.
  • Je kunt je aanmelden voor een evenement via de rode knop en ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.
  • Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Geef dit aan op het inschrijfformulier en kom een half uurtje eerder.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Bekijk de coronavideo met Karim Amghar op Youtube >>>

Gegevens

Datum:
di 26 januari 2021
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.