Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tweetakt: Muziek van beneden

zo 14 april 2019, 14:45 - 17:30

€5

Een familievoorstelling met nagesprek vol humor, beeldende poëzie en meeslepende livemuziek, voor iedereen die buren heeft. Met na afloop de kans om je ervaringen en idealen te delen. Zondagmiddag 14 april in Podium Hoge Woerd. Voor iedereen die buren heeft: jong en oud, anderstaligen, laaggeletterden en mensen met een kleine beurs. Neem vooral je buren mee!

In een straat ver weg van de natuur wonen mensen en andere dieren dicht op elkaar. Ze kennen elkaar en toch ook niet. Ze leven langs elkaar heen én zijn samen. De buurman beneden broedt op een reusachtig ei. De pianoleraar op de hoek heeft geen werk en speelt alleen voor zichzelf. En ik, ik ben een konijn…

Muziektheatergezelschap Het Houten Huis staat symbool voor het leven; waar soms ook iets piept en kraakt of een onverwachte gast langskomt.

Nagesprek over buren

Na afloop van de voorstelling gaan we in groepen van zes tot acht personen met elkaar in gesprek over Buren. We delen onze belevenissen, ervaringen met buren en idealen en luisteren naar elkaar. Een dialoogbegeleider begeleidt het gesprek.

Praktisch

Programma: We verzamelen om 14:45 uur, bekijken om 15:00 uur de voorstelling met elkaar. Aansluitend, van 16:15-17:30 uur, gaan we in gesprek over onze ervaringen en dromen.
Kosten: 5 euro. Als je je aanmeldt via de rode knop ontvang je een kortingscode.

Meer

Download de flyer (pdf)
Wat is een dialoog?
Meer over Muziek van beneden >>> 

Gegevens

Datum:
zo 14 april 2019
Tijd:
14:45 - 17:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Podium Hoge Woerd
Hoge Woerdplein 1
De Meern, 3454 PB Nederland
+ Google Maps