Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online: Troost & hoop

do 26 november 2020, 19:30 - 21:30

Wat geeft jou troost in coronatijd? Wat geeft hoop? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen tijdens deze online dialoog. Iedereen is van harte welkom! Je kunt je aanmelden via de rode knop. 

Troost & hoop

Wat geeft jou troost in coronatijd? We leven in onzeker tijden. Het coronavirus heeft ons leven veranderd en we weten niet hoe lang dit nog duurt. Maatregelen worden versoepeld, maar even later weer verscherpt. Hoe hou je de moed erin? Wat geeft hoop in deze tijd? Waar haal je je inspiratie uit nu we veel thuis zitten? Waar word je blij van in coronatijd?

Coronablues

Wat geeft jou steun in deze tijd? Denk aan muziek, een dans, video of gedicht. Deel jouw Coronablues om ook anderen te inspireren, troosten en blij te maken. Bekijk hier wat we binnen hebben gekregen >>>

Volg ook de hashtag #InternationalPoetryCircle op Twitter voor troostgevende gedichten voorgedragen door de dichters zelf.

Hoe werkt een online dialoog?

  • Een online dialoog is een samenspraak, een gesprek over zaken die meer mensen bezighouden. Je luistert aandachtig naar elkaars persoonlijke ervaringen, onderzoekt en verdiept een thema en komt met elkaar tot een breder en dieper inzicht.
  • Je kunt je aanmelden voor een evenement via de rode knop en ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.
  • Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Geef dit aan op het inschrijfformulier en kom een half uurtje eerder.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
do 26 november 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.