Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Training Kinderdialoog 2

di 4 december 2018, 19:00 - 22:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on di 4 december 2018 at 19:00

img_3973-1Heb je een training Kinderdialoog gevolgd en je eerste ervaringen opgedaan met het begeleiden van dialogen met kinderen? Wil je ervaringen delen, je vragen bespreken en je kennis verdiepen? Schrijf je dan in voor training Kinderdialoog 2. Ouders, vrijwilligers, studenten, jongeren en professionals in onderwijs, sport, zorg en welzijn zijn van harte welkom!

Deze training is onderdeel van de Leergang Kinderdialoog. Voorwaarde voor deelname is dat je zelf minimaal één dialoogtafel met kinderen begeleid hebt. Zoek je mogelijkheden om te oefenen? Mail naar kinderdialoog@utrechtindialoog.nl

Inhoud training

In de Training Kinderdialoog 2 staan we stil bij de eerste praktijkervaringen met het begeleiden van een Kinderdialoog. Praktijkervaringen en vragen van de deelnemers zijn uitgangspunt. Welke vragen zijn er gerezen? En wat zijn de randvoorwaarden voor een goede dialoog? We verdiepen de thema’s en vraagstukken die relevant zijn voor je praktijk. Je oefent met het formuleren van kernvragen en ontwerpt een programma. Na Basistraining 2 kun je omgaan met lastige gesprekssituaties en zelfstandig aan de slag met het begeleiden en organiseren van Kinderdialogen.

Praktisch

Kosten:  € 150. Vrijwilligers van dialoogsteden krijgen reductie, betalen € 50. Studenten en U-pas-bezitters die dialoogtafels begeleiden of organiseren betalen € 10 per training. Voor een lunch rekenen we € 5 extra.
De training wordt in samenwerking met Nederland in Dialoog verzorgd door Gigi Dingler en/of Wilma de Buck.

Meer

Leergang Kinderdialoog
Routebeschrijving Maliebaan 45
Kinderdialoog, wat zeg je wel en niet?
Kinderdialoog Samen delen
Kinderdialoog
Dialoog begeleiden

Gegevens

Datum:
di 4 december 2018
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.