Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kargadoor: Toekomstdromen

do 9 december 2021, 19:30 - 21:30

Het jaar 2021 is bijna voorbij. Logisch om te reflecteren op het afgelopen jaar maar ook, doen over de toekomst! Tijdens deze dialoog delen we onze hoop voor de toekomst en eindigen we bij Utrecht in Dialoog 2021 op een positieve noot. Op naar 2022! 

Alle dromen mogen er zijn. Wat zijn die van jou? Deel ze, inspireer anderen en word zelf geïnspireerd! In de dialoog ‘Toekomst dromen’ is er ruimte voor twijfel en angst over de toekomst, maar bepreken we ook positieve ideeën die we hebben. Of je nu droomt over morgen, volgend jaar of tien jaar, deel je dromen. 

We doen online deze laatste Kargadoor dialoog van het jaar i.v.m. de nieuwste coronamaatregelen! Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze dialoog? Meld je dan nu aan via de rode knop! 

Programma

19:00 Ontvangst

19:30 Introductie en overzicht thema

20:00 Dialoog in groepen van 6-8 personen

21:15 Inzichten met elkaar delen

21:30 Afsluiting

Utrecht in Dialoog

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Meer

Wat is een dialoog >>>

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Informatie Corona maatregelen!

Je de Kargaador cultureel-maatschappelijk podium vanaf 25 september alleen kunt bezoeken met een coronatoegangsbewijs. Binnen hoef je dan geen 1,5 meter afstand meer te houden. Een coronatoegangsbewijs is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs. Dit bewijs toon je bij binnenkomst in de vorm van een QR-code. Die code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier. Om te controleren dat het coronatoegangsbewijs van jou is, moeten we je ook naar je legitimatiebewijs vragen.
We mogen online gaan voor deze dialoog i.v.m de laatste coronamaatregelen. Over de online dialogen en zoom sessies kijk naar de link. >>>

Gegevens

Datum:
do 9 december 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.