Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Terwijde: zijn wie je bent

do 9 december 2021, 10:00 - 13:00

Op donderdagochtend 9 december gaan we bij Buurtcentrum Terwijde in gesprek over ‘Zijn wie je bent’. Waar en bij wie kan jij zijn wie je bent? Wat is ervoor nodig om te kunnen zijn wie je bent? Aansluitend aan de dialoog nodigen we je uit voor een (gratis) lunch.

Zijn wie je bent

Waar en bij wie kan jij helemaal jezelf zijn? Hoe ziet dat er bij jou uit, jezelf zijn? Wat doe je dan (niet)? Wie ben je dan? Ben je blij met wie je dan bent? En wat doet het met je? Wat is er voor nodig om helemaal jezelf te kunnen zijn? En hoe kun je ervoor zorgen dat anderen zichzelf kunnen zijn? Hoe kun je anderen zien zoals ze zijn? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen tijdens deze dialoog.

Aansluitend aan de dialoog kun je deelnemen aan de gezamenlijke lunch. Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden via de rode knop, geef daarbij ook aan of je mee wil lunchen.

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn Buurtcentrum Terwijde gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Meer

Wat is een dialoog
Buurtcentrum Terwijde

Gegevens

Datum:
do 9 december 2021
Tijd:
10:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Buurtcentrum Terwijde
Operettelaan 629 3543BR + Google Maps

Organisatoren

DOCK
Utrecht in Dialoog

Reacties zijn gesloten.