Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Terwijde: gezond voelen

do 15 april 2021, 10:00 - 13:00

Op donderdagochtend 15 april gaan we bij Huiskamer Hof ‘t Spoor in Terwijde in gesprek over ‘Gezond voelen’. Wanneer voel jij je gezond? En wat doe jij om gezond(er) te worden of blijven? Aansluitend aan de dialoog nodigen we je uit voor een (gratis) gezonde lunch. Aanmelden is ivm met corona verplicht!

Gezond voelen

Wanneer voel jij je gezond? Als je een gezonde maaltijd hebt gegeten? Een wandeling hebt gemaakt in de buitenlucht? Je flink in het zweet hebt gewerkt in de sportschool? Als we het over gezondheid hebben, denken we vaak over wat gezond is voor ons lichaam. Gezondheid kan ook te maken hebben met hoe je je voelt; blij, gelukkig of misschien soms somber. Of je blij bent met de mensen om je heen en de contacten die je hebt. En of je genoeg in je portemonnee hebt om rond te komen. Wat betekent gezond zijn voor jou? En wat doe jij om gezond(er) te worden of blijven? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen in deze dialoog!

Aansluitend aan de dialoog kun je deelnemen aan de gezamenlijke lunch. Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden via de rode knop, geef daarbij ook aan of je mee wil lunchen.

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn Huiskamer Hof ’t Spoor gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Meer

Wat is een dialoog
Huiskamer Hof ’t Spoor

Gegevens

Datum:
do 15 april 2021
Tijd:
10:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Buurtcentrum Terwijde
Operettelaan 629 3543BR + Google Maps

Organisatoren

DOCK
Utrecht in Dialoog

Reacties zijn gesloten.