Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sexualiteit & Vrijheid

di 22 juni 2021, 19:30 - 21:30

Tijdens deze eerste dialoog in een serie over sexualiteit delen we ervaringen rondom seksualiteit & vrijheid. Wanneer voel jij je vrij? Of voel je je beperkt in je vrijheid? We luisteren naar elkaars verhalen, verlangens en delen onze dromen. Daarmee ontdekken we wat we zelf, met en voor elkaar kunnen doen om de seksuele vrijheid te creëren zoals we die graag wensen. En waar en hoe we de waarden van anderen rondom seksualiteit kunnen respecteren op dit gebied. Ook ontdekken we hoe we anderen kunnen uitnodigen bij te dragen aan een samenleving waarin eenieder in vrijheid & respect zijn of haar seksualiteit kan beleven.

Seksuele vrijheid

Wanneer ervaar jij seksuele vrijheid? En wanneer juist niet? Wat zijn jouw verlangens als het gaat om seksuele vrijheid? Daar gaan we het in deze dialoog over hebben. Wat is je ideaal, zie je graag anders en wat kun je zelf doen om je ideaal dichterbij te brengen?

Serie over Seksualiteit

Deze dialoog maakt deel uit van een serie over sexualiteit. In deze serie verdiepen we met oud, jong en iedereen het thema sexualiteit. Dat doen we op vier dinsdagavonden van 19:30 uur tot 21:30 uur met iedere keer een andere invalshoek. Deels online en deels op maliebaan 45. Je kunt je inschrijven voor de hele serie of voor een thema dat je in het bijzonder aanspreekt.

Wat is een dialoog?

Utrecht in DialoogEen dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek en ontmoet je mensen die je niet vanzelf tegenkomt. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan. Een dialoog draagt bij aan onderling begrip, verbondenheid en inzicht.

Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Je kunt je aanmelden voor een dialoog via de rode knop bovenaan de pagina. Je ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de Zoom-ruimte waar de dialoog plaatsvindt.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
di 22 juni 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.