Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sexualiteit & Opvoeden

di 31 augustus 2021, 19:30 - 21:30

Tijdens deze derde dialoog in een serie over sexualiteit delen we ervaringen rondom sexualiteit & opvoeden. Wat kreeg je zelf tijdens je opvoeding mee over sexualiteit? En hoe voed jij je kinderen daarin op? We luisteren naar elkaars verhalen, verlangens en delen onze dromen. Daarmee ontdekken we wat we zelf, met en voor elkaar kunnen doen om de opvoeding op het gebied te creëren zoals we die graag wensen. En ook waar en hoe we de waarden van anderen rondom sexualiteit kunnen respecteren op dit gebied.

Sexualiteit & opvoeden

Wat kreeg je zelf tijdens je opvoeding mee over sexualiteit? En hoe voed jij kinderen, nieuwe generaties op in sexualiteit? Wat zijn jouw verlangens als het gaat sexualiteit en opvoeden? Daar gaan we het in deze dialoog over hebben. Wat is je ideaal, zie je graag anders en wat kun je zelf doen om je ideaal dichterbij te brengen?

Serie over Sexualiteit

Deze dialoog maakt deel uit van een serie over sexualiteit. In deze serie verdiepen we met oud en jong het thema sexualiteit. Dat doen we op vier dinsdagavonden van 19:30 uur tot 21:30 uur. Iedere keer met een andere invalshoek. Deels online en deels op de Maliebaan 45. Je kunt je inschrijven voor de hele serie of voor een thema dat je in het bijzonder aanspreekt.

Wat is een dialoog?

Utrecht in DialoogEen dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek en ontmoet je mensen die je niet vanzelf tegenkomt. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan. Een dialoog draagt bij aan onderling begrip, verbondenheid en inzicht.

Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Je kunt je aanmelden voor een dialoog via de rode knop bovenaan de pagina. Je ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de Zoom-ruimte waar de dialoog plaatsvindt.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
di 31 augustus 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.