Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samen voor vrede

do 20 september 2018, 14:00 - 16:00

Wil je meepraten over vrede? Je bent van harte welkom bij de vredesdialoog in Oase!

Op 4 mei gingen jong en oud, onder meer de stagiaires van de Stichting Asha, in Buurtcentum Oase in gesprek over Samen herdenken om vervolgens op het Domplein met elkaar de slachtoffers, doden te herdenken. Vanuit de ervaringen die hier werden gedeeld ontstond de wens om met jong en oud in gesprek te gaan over Samen voor Vrede, om nieuwe generaties een vreedzame toekomst te geven.

Samen voor vrede

Foto: iArtPictures

In de Vredesweek 2018 gaan jong en oud in Buurtcentrum Oase in gesprek over Samen voor vrede. Waar, wanneer, op welk moment heb je vrede ervaren? Wat gebeurde er en wat gaf dat jou? Hoe ziet je ideaal eruit als het gaat om Samen voor vrede? En wat kun je zelf doen en met elkaar, met andere generaties om Samen voor vrede te gaan? De bijeenkomst wordt voorbereid door/met de jongeren van de Stichting Asha.

 Datum: donderdagmiddag 20 september 2018
 Tijdstip: 14:00 – 16:00 uur
 Locatie: Buurtcentrum Oase

Wat is een dialoog?

Tijdens een dialoog kun je jouw ervaringen en dromen delen in een open en verdiepend gesprek. Aan het eind van het gesprek ga je naar huis met nieuwe inzichten en mooie verhalen van andere jongeren en mogelijk ook andere generaties.

Meer

Vredesweek 2018
Samen herdenken
Wat is een dialoog

 

Gegevens

Datum:
do 20 september 2018
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Buurtcentrum Oase
Cartesiusweg 11
Utrecht, 3534BA

Reacties zijn gesloten.