Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Restodialoog Zorg voor naasten

25 september 17:30 - 20:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 13 november 2019 at 5:30pm

€7

Op woensdag 13 november gaan disgenoten in gesprek over Zorg voor naasten. Onder het genot van een driegangenmaaltijd verzorgd door Resto VanHarte gaan we aan tafels van 6 tot 8 personen in gesprek over Zorg voor naasten om de wijsheid van disgenoten boven tafel te krijgen, van elkaar te leren, elkaar te steunen. Iedereen, maar vooral mantelzorgers zijn hier van harte welkom! Dieetwensen kun je op het aanmeldformulier aangeven (via de rode knop). Voor de maaltijd vraagt Resto vanHarte een bijdrage van €7,- , met U-pas €4,-. 

Zorg voor naasten (delen?)

Steeds meer mensen, vooral ouderen zorgen voor naasten, partners, ouders, vrienden, buren, kinderen, kleinkinderen die iets extra’s nodig hebben. Wat betekent dit voor jezelf, je relatie en hoe ga je hiermee om. Neem je ruimte om ook voor jezelf te zorgen? Doen anderen dat? Ook als het langer duurt? Kun je zorg voor naasten delen? Hoe doe je dat? Wat werkt hierin? Wat is je ideaal in het delen van zorg voor naasten en wat heb je nodig om dit te realiseren? Hierover gaan we onder het genot van een driegangenmaaltijd in gesprek. De tafelgesprekken worden begeleid door vrijwilligers van Utrecht in Dialoog. 

Programma

17:30   Inloop
18:00   Welkom & inspiratie
18:15  Aan tafel in dialoog
19:45   Delen opbrengsten
20:00  Afsluiting

Wat is een dialoog?

Utrecht in DialoogIn een dialoog staat luisteren naar elkaar voorop. Je onderzoekt verschillende ervaringen, waar het voor jou om draait, deelt idealen en wat je kunt doen om die te realiseren. Als je met mensen met verschillende achtergronden ervaringen deelt, in dialoog gaat ontdek je andere werelden en worden nieuwe mogelijkheden zichtbaar. Je ontdekt verschillen, overeenkomsten en ruimte om vanuit je eigenheid richting te geven aan je leven. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Je spreekt voor jezelf, denkt niet voor een ander en geeft geen advies.

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
17:30 - 20:00
Kosten:
€7
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

ZIMIHC Stefanus theater
Braziliedreef 2
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Resto van Harte
Website:
www.restovanharte.nl