Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zijn wie je bent

vr 22 juni 2018, 17:30 - 20:30

€7

Inside out (Robin – Ozden Karbaba)

Op vrijdag 22 juni van 17.30 uur tot 20.00 uur gaan we in RestoVanHarte Kanaleneiland in gesprek over Zijn wie je bent!
Na een kort voorprogramma ter inspiratie gaan we aan tafels met 6 tot 8 personen in gesprek over zijn wie je bent onder het genot van een heerlijke drie-gangenmaaltijd van Resto.

Wil je mee praten onder het genot van een 3-gangendiner, in gesprek met anderen over wat zijn wie je bent voor jou betekent, hoe je weet wie je bent, wat dat met je doet? Over je ervaringen met zijn wie je bent, wat je belangrijk vindt, wat je ideaal is en hoe je dat dichterbij kunt brengen? Je bent van harte welkom! Voor de maaltijd vraagt Resto vanHarte een bijdrage van €7,- , met U-pas €4,-. Aanmelden kan via de rode knop. Dieetwensen graag doorgeven aan d.hoekstra@restovanharte.nl.

Jezelf zijn

Tijdens het Midzomergracht Festival viert Utrecht de verschillen in de stad. Een mooi moment om in gesprek te gaan over zijn wie je bent. Wat betekent jezelf kunnen zijn voor jou? En waar gaat het om. Gaat het om een label dat je krijgt, een lijf dat je hebt, de ruimte om jezelf te zijn of te worden wie je bent? Hoe werkt dat?

Ben je blij met wie de ander is, hoe de ander is of vind je dat ongemakkelijk? Wat doe je daar mee? En wat zou je het liefste willen, wat is je droom? Kun je iets doen, zelf of met anderen om je ideaal dichterbij te brengen? Wat doe je daar mee?

Wat is een dialoog?

In een dialoog staat luisteren naar elkaar voorop. Je onderzoekt verschillende ervaringen, waar het voor jou om draait, deelt idealen en wat je kunt doen om die te realiseren. Als je met mensen met verschillende achtergronden ervaringen deelt, in dialoog gaat ontdek je andere werelden en worden nieuwe mogelijkheden zichtbaar. Je ontdekt verschillen, overeenkomsten en ruimte om vanuit je eigenheid richting te geven aan je leven. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Je spreekt voor jezelf, denkt niet voor een ander en geeft geen advies.

Gegevens

Datum:
vr 22 juni 2018
Tijd:
17:30 - 20:30
Kosten:
€7
Evenement Categorie:

Locatie

3Generatiecentrum
Bernadottelaan 23
Utrecht, 3527 Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.