Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Restodialoog Gezonde keuze

di 16 april 2019, 18:00 - 20:00

€7

Op dinsdag 16 april kun je bij Resto VanHarte Kanaleneiland onder het genot van een driegangenmaaltijd in gesprek over een gezonde keuze. Wat is een gezonde keuze voor jou? Je kunt je aanmelden via de rode knop. Geef bij aanmelding ook je dieetwensen door.

Een gezonde keuze?

Hoe ziet een gezonde keuze voor jou eruit? Is dat een keuze voor gezond eten, regelmatig sporten of bewegen, ontspannen leven, water drinken, wandelen…? Hoe maak je die keuze, hoe weet je wat gezond is en hoe ge je om met verleidingen? Wat helpt bij een gezonde keuze? Wat zou je wensen, wat kun je doen en wat heb je hiervoor nodig?

Een openhartig gesprek

Onder het genot van een driegangenmaaltijd ontmoeten we elkaar, luisteren we met aandacht naar elkaars persoonlijke ervaringen, onderzoeken de betekenis en streven naar een dieper inzicht. We delen onze dromen  en wat we doen om die dichterbij te halen. Wat is je ideaal, welke stap kun je zelf zetten en wat heb je hier voor nodig?  De tafels worden begeleid door vrijwilligers die door Utrecht in Dialoog zijn getraind.

Meer

Wat is een dialoog?
Download, print en deel de flyer

Gegevens

Datum:
di 16 april 2019
Tijd:
18:00 - 20:00
Kosten:
€7
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

3Generatiecentrum
Bernadottelaan 23
Utrecht, 3527 Nederland
+ Google Maps