Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Restodialoog Erbij horen

wo 2 oktober 2019, 17:30 - 20:00

€7

Op woensdag 2 oktober, in de Week tegen eenzaamheid, gaan we in Overvecht onder het genot van een driegangenmaaltijd verzorgd door Resto van Harte in gesprek over Erbij horen. Iedereen is van harte welkom! 

Voor de maaltijd vraagt Resto vanHarte een bijdrage van €7,- , met U-pas €4,-. Dieetwensen graag doorgeven op het aanmeldformulier.

Erbij horen

Mensen zijn sociale wezens, we willen niet alleen onszelf kunnen zijn, maar ook nog ergens bij horen. Bij welke gemeenschappen of groepen hoor jij, en wie horen daar nog meer bij? Zoek je soms ook nieuwe mensen erbij? Of zoek je zelf wel eens een andere groep op waar je bij wil horen? Hoe doe je dat? Wat werkt hierin? Wat heb je nodig om ergens bij te horen? Wat is je ideaal hierin en hoe realiseer je dat? Hierover gaan we onder het genot van een driegangenmaaltijd in gesprek. De tafelgesprekken worden begeleid door dialoogbegeleiders van Utrecht in Dialoog.

Programma

17:30   Inloop
18:00   Welkom & inspiratie
18:15  Aan tafel in dialoog
19:45   Delen opbrengsten
20:00  Afsluiting

Wat is een dialoog?

Utrecht in DialoogIn een dialoog staat luisteren naar elkaar voorop. Je onderzoekt verschillende ervaringen, waar het voor jou om draait, deelt idealen en wat je kunt doen om die te realiseren. Als je met mensen met verschillende achtergronden ervaringen deelt, in dialoog gaat ontdek je andere werelden en worden nieuwe mogelijkheden zichtbaar. Je ontdekt verschillen, overeenkomsten en ruimte om vanuit je eigenheid richting te geven aan je leven. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Je spreekt voor jezelf, denkt niet voor een ander en geeft geen advies.

Gegevens

Datum:
wo 2 oktober 2019
Tijd:
17:30 - 20:00
Kosten:
€7
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

ZIMIHC Stefanus theater
Braziliedreef 2
Utrecht, Nederland
+ Google Maps