Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online: Praten over vaccinatie

di 7 juli 2020, 15:00 - 17:00

Waar en wanneer praat jij over vaccineren? Als professional spreek je (soms) met ouders over vaccineren en als (aanstaande) ouder of inwoner spreek je misschien wel met andere ouders, de jeugdgezondheidszorg of de kinderopvang over vaccineren. Wat vind jij belangrijk in dit gesprek? Helpt informeren over vaccineren of heb je ook iets anders nodig? Welke invloed heeft de coronacrisis op dit gesprek? In deze dialoog praten we daarover en luisteren we naar elkaar.  Je kunt je aanmelden via de rode knop.

Praten over vaccineren

Vaccineren is voor veel mensen vanzelfsprekend. De griepprik, de 22 wekenprik voor zwangeren en inentingen voor kinderen. Is er door de Coronacrisis en wereldwijde hoop op een vaccin iets veranderd in hoe je over vaccineren denkt en praat, de vragen en inhoud van gesprekken? Welke vragen stellen kinderen, meiden, ouders, leerkachten en zorgverleners en welke vragen heb je zelf? Ga je nu anders in gesprek? Wat hoor je in de verhalen, waar gaat het over en wat werkt? En hoe ga je in gesprek met mensen die anders denken? Helpt informeren, luisteren en in gesprek gaan? Hoe doe je dat, wat vraagt dit en wat brengt dit?

Meer praten over vaccineren >>>

Gezond stedelijk leven

In deze serie online dialogen onderzoeken we hoe stedelijk leven in de toekomst gerealiseerd kan worden en hoe partners in het Gezondheidspact hieraan bij kunnen dragen. Dat doen we door in dialoog met inwoners, professionals en ondernemers te onderzoeken wat in Crisistijd werkt/helpt, wat dit brengt, wat we willen behouden en wat daarvoor nodig is.

Lees meer over de hele zomerserie >>>

Hoe werkt een online dialoog?

  • Een online dialoog is een gesprek op gelijkwaardige basis over zaken die meer mensen bezighouden. Je luistert aandachtig naar elkaars persoonlijke ervaringen, onderzoekt en verdiept een thema en komt met elkaar tot een breder en dieper inzicht.
  • Je kunt je aanmelden voor een evenement via de rode knop en ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.
  • Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Geef dit aan op het inschrijfformulier en kom een half uurtje eerder.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
di 7 juli 2020
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.