Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zin maken (plusvrouwen)

zo 25 augustus 2019, 15:00 - 17:00

Ben jij een ‘vrouw van 45+’ en op zoek naar (nieuwe) zingeving in je leven? Op zondagmiddag 25 augustus a.s. gaan we in gesprek over het derde thema van de dialoogserie ‘Plusvrouwen & Zingeving’: Zin Maken? Dat doen we op een prachtige locatie aan de Maliebaan. Je bent van harte welkom! Deze dialoog organiseren we mede in het kader van het 100 jarige vrouwenkiesrecht op 28 september a.s.

Programma

14:30 Welkom met koffie en thee
14:45 Inspiratie op het thema
15:00 Aan tafels van 6-8 personen in dialoog
16:30 Opbrengsten met elkaar delen
17:00 Afsluiting

Zin Maken?

Tijdens deze dialoog delen we onze ervaringen en wijsheid over het thema ‘Zin Maken’. Welke levenswijsheid en -ervaringen heb jij als 45+ vrouw opgedaan in het leven? Welke ‘mislukkingen’ heb je achter de rug en wat heeft dat je gebracht? Wat geeft jou zin? Wat helemaal niet? Hoe kijk je naar de toekomst? Wat kun jij doorgeven aan anderen? Een dialoog over zingeving na je 45e levensjaar.

Plusvrouwen & Zingeving

Deze dialoog is onderdeel van de serie ‘Plusvrouwen & Zingeving’. Je bent vrouw, je bent 45+ en staat om wat voor reden dan ook op een keerpunt in je leven. Misschien zijn de kinderen de deur uit, ben je net ontslagen, zoek je nieuwe zingeving in je werk of is je relatie verbroken. Hoe dan ook ben je op zoek naar een nieuwe start, nieuwe start en inspiratie of wil je graag je eigenwijze levenslessen delen.

Don’t be afraid your life will end.

Be afraid that it will never begin”

– Grace Hansen

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers..

Meer informatie

Gegevens

Datum:
zo 25 augustus 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps
Site:
https://www.gryttemaliebaan45.nl/