Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zin in werk (plusvrouwen)

zo 30 juni 2019, 15:00 - 17:00

Ben jij een vrouw van 45+ en op zoek naar (nieuwe) zingeving in je werk? Op zondagmiddag 30 juni a.s. gaan we in gesprek over het eerste thema van de dialoogserie ‘Plusvrouwen & Zingeving’: Zin in Werk. Dat doen we op een prachtige locatie aan de Maliebaan. Je bent van harte welkom! Deze dialoog organiseren we mede in het kader van het 100 jarige vrouwenkiesrecht op 28 september a.s.

Programma

14:30 Welkom met koffie en thee
14:45 Inspiratie op het thema
15:00 Aan tafels van 6-8 personen in dialoog
16:30 Opbrengsten met elkaar delen
17:00 Afsluiting

Zin in Werk

Tijdens deze dialoog delen we onze ervaringen en wijsheid over het thema ‘Zin in Werk’. Welke ervaringen heb jij als 45+ vrouw in je werksituatie? Ben je tot volle bloei gekomen of voel je je misschien juist oud en afgedankt? Zit je in een burn-out? Hoe kijk je naar de laatste periode van werk in je leven? Hoe behoud je of vind je (nieuwe) zingeving in je werksituatie? Doorgaan op de ingeslagen weg of iets nieuws beginnen? Hoe verbind je je hoofd en hart in je werksituatie? Een dialoog over zingeving in je werk na je 45e levensjaar.

 

 

 

 

Just don’t give up trying to do what you really want to do.
Where there is love and inspiration, I don’t think you can go wrong.”
– Ella Fitzgerald

Plusvrouwen & Zingeving

Deze dialoog is onderdeel van de serie ‘Plusvrouwen & Zingeving’. Je bent vrouw, je bent 45+ en staat om wat voor reden dan ook op een keerpunt in je leven. Misschien zijn de kinderen de deur uit, ben je net ontslagen, zoek je nieuwe zingeving in je werk of is je relatie verbroken. Hoe dan ook ben je op zoek naar een nieuwe start, nieuwe start en inspiratie of wil je graag je eigenwijze levenslessen delen.

Work is love made visible.”
– Kahlil Gibran

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers..

Meer informatie

Gegevens

Datum:
zo 30 juni 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps
Site:
https://www.gryttemaliebaan45.nl/