Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Parkwijk: zijn wie je bent

vr 10 december 2021, 13:30 - 17:00

Op vrijdagmiddag 10 december gaan we bij buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk in gesprek over ‘Zijn wie je bent’. Waar en bij wie kan jij zijn wie je bent? Wat is ervoor nodig om te kunnen zijn wie je bent? Aansluitend aan de dialoog kun je deelnemen aan een driegangendiner van Resto VanHarte.

Zijn wie je bent

Waar en bij wie kan jij helemaal jezelf zijn? Hoe ziet dat er bij jou uit, jezelf zijn? Wat doe je dan (niet)? Wie ben je dan? Ben je blij met wie je dan bent? En wat doet het met je? Wat is er voor nodig om helemaal jezelf te kunnen zijn? En hoe kun je ervoor zorgen dat anderen zichzelf kunnen zijn? Hoe kun je anderen zien zoals ze zijn? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen tijdens deze dialoog.

Aansluitend kun je om 15:30 uur deelnemen aan driegangendiner van Resto VanHarte. Deelname aan de dialoog is gratis, voor het warme driegangendiner betaal je een bijdrage van 6 euro of 5 euro met U-pas. Geïnteresseerd? Je kunt je aanmelden via de rode knop, geef daarbij ook aan of je mee wil eten.

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn buurtcentrum Bij de Buren gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Meer

Wat is een dialoog
Bij de Buren

Gegevens

Datum:
vr 10 december 2021
Tijd:
13:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bij de Buren
Eerste Oosterparklaan 76
Utrecht, 3544 AK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Resto VanHarte
DOCK

Reacties zijn gesloten.