Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Parkwijk: zelfvertrouwen

vr 10 september 2021, 14:30 - 18:00

Op vrijdagmiddag 10 september gaan we bij buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk in gesprek over ‘Zelfvertrouwen’. Waar haal jij je zelfvertrouwen vandaan? Aansluitend aan de dialoog kun je deelnemen aan een driegangendiner van Resto VanHarte.

Zelfvertrouwen

Waar haal jij je zelfvertrouwen vandaan? Krijg jij zelfvertrouwen van iets dat je goed kunt? Als mensen je aardig vinden of je bewonderen om iets wat je hebt gedaan? Sommige mensen lijken geboren te zijn met een dosis zelfvertrouwen, anderen zijn juist erg onzeker over hun eigen kunnen. Hoe zit dat bij jou? Wat helpt om je zelfvertrouwen te vergroten? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen tijdens deze dialoog.

Aansluitend kun je om 16:30 uur deelnemen aan driegangendiner van Resto VanHarte. Deelname aan de dialoog is gratis, voor het warme driegangendiner betaal je een bijdrage van 6 euro of 5 euro met U-pas. Geïnteresseerd? Je kunt je aanmelden via de rode knop, geef daarbij ook aan of je mee wil eten.

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn buurtcentrum Bij de Buren gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Meer

Wat is een dialoog
Bij de Buren

Gegevens

Datum:
vr 10 september 2021
Tijd:
14:30 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bij de Buren
Eerste Oosterparklaan 76
Utrecht, 3544 AK Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.dock.nl/locaties/bij-de-buren-parkwijk/

Organisatoren

Resto VanHarte
DOCK