Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Parkwijk: ontspanning

vr 25 juni 2021, 14:00 - 18:00

Op vrijdagmiddag 25 juni gaan we bij buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk in gesprek over ‘Ontspanning’. Wat doe jij om te ontspannen? Aansluitend aan de dialoog kun je deelnemen aan een driegangendiner van Resto VanHarte.

Ontspanning

Wat doe jij om te ontspannen? En wat is daarvoor nodig? Iedereen ontspant op zijn of haar eigen manier. Voor de één betekent ontspannen even helemaal niets doen, een boek lezen, mediteren, een wandeling maken of muziek luisteren. Voor de ander is het juist ontspannend om lekker te koken, vrienden op te zoeken, hard te lopen of te dansen. Waar, bij wie en wanneer kan jij echt ontspannen? Wat geeft jou rust? En wat doet die ontspanning met je? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen tijdens deze dialoog.

Aansluitend kun je om 16:30 uur deelnemen aan driegangendiner van Resto VanHarte. Deelname aan de dialoog is gratis, voor het warme driegangendiner betaal je een bijdrage van 6 euro of 5 euro met U-pas. Geïnteresseerd? Je kunt je aanmelden voor de dialoog via de rode knop en je maaltijd reserveren op reserveren.restovanharte.nl of via 0900-9003030. Je kunt bij reservering kiezen voor het vroege of late diner, of voor afhalen van je maaltijd.

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn buurtcentrum Bij de Buren gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Meer

Wat is een dialoog
Bij de Buren

Gegevens

Datum:
vr 25 juni 2021
Tijd:
14:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bij de Buren
Eerste Oosterparklaan 76
Utrecht, 3544 AK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Resto VanHarte
DOCK

Reacties zijn gesloten.