Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online: Lekker in je vel

vr 20 november 2020, 19:30 - 21:30

Op vrijdagavond 20 november verplaatsen we het gesprek van buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk naar online via Zoom. We gaan in dialoog over het thema ‘lekker in je vel’. Wanneer zit jij lekker in je vel? En wat doe je als dat niet zo is?

Voorafgaand aan de dialogen bij Bij de Buren, verzorgt Resto VanHarte normaal gesproken een heerlijk driegangendiner. Omdat we deze keer online met elkaar in dialoog gaan, bereidt Resto VanHarte afhaalmaaltijden die je voorafgaand aan de dialoog kunt ophalen! Vind je het leuk om online via Zoom samen met andere dialoogdeelnemers van deze maaltijd te genieten (vanaf 18:30)? Geef dit even aan op het aanmeldformulier (via de rode knop)!

Reserveer hier je maaltijd >>>

Lekker in je vel

Wat betekent lekker in je vel zitten voor jou? Wanneer zit je lekker in je vel thuis, op school, met vrienden, familie, op je werk? Wat is daarvoor nodig, wat helpt je? Vertrouwen in jezelf, in je eigen kunnen, een toekomst, in contact met mensen om je heen, kunnen vertrouwen op je lijf, erbij horen? En wat doe je als je (niet) lekker in je vel zit? Is er muziek die je oren doet suizen, je voeten van de vloer brengen, een gedicht waar je kippenvel van krijgt, een video die je hoofd op hol brengt, kunst die je handen doet jeuken? Tijdens de buurtdialoog inspireren we elkaar en verkennen we onze dromen en de eerste stap in hoe je (nóg) lekkerder in je vel kunt zitten.

De dialoog is onderdeel van de serie ‘Erbij horen’, georganiseerd in samenwerking met Resto VanHarte en DOCK. In elke dialoog wisselen we vanuit een andere invalshoek van gedachten over vragen rondom ‘erbij horen’. ‘Erbij horen’ is in 2020 ook het jaarthema van Utrecht in Dialoog.

Hoe werkt een online dialoog?

  • Een online dialoog is een samenspraak, een gesprek over zaken die meer mensen bezighouden. Je luistert aandachtig naar elkaars persoonlijke ervaringen, onderzoekt en verdiept een thema en komt met elkaar tot een breder en dieper inzicht.
  • Je kunt je aanmelden voor een evenement via de rode knop en ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.
  • Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Geef dit aan op het inschrijfformulier en kom een half uurtje eerder.
  • Na de gezamenlijke introductie gaan we in groepen van 4 tot 6 personen in ‘breakout rooms’ in dialoog. Een dialoogbegeleider begeleidt het gesprek.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Meer

Wat is een dialoog
Erbij Horen
Bij de Buren

Gegevens

Datum:
vr 20 november 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom

Organisatoren

Resto VanHarte
DOCK