Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Parkwijk: gezond voelen

vr 19 maart 2021, 14:30 - 18:00

Op vrijdagmiddag 19 maart gaan we bij buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk in gesprek over ‘Gezond voelen’. Wanneer voel jij je gezond? En wat doe jij om gezond(er) te worden of blijven? Aansluitend aan de dialoog kun je deelnemen aan een gezond driegangendiner van Resto VanHarte. Aanmelden is ivm met corona verplicht!

Gezond voelen

Wanneer voel jij je gezond? Als je een gezonde maaltijd hebt gegeten? Een wandeling hebt gemaakt in de buitenlucht? Je flink in het zweet hebt gewerkt in de sportschool? Als we het over gezondheid hebben, denken we vaak over wat gezond is voor ons lichaam. Gezondheid kan ook te maken hebben met hoe je je voelt; blij, gelukkig of misschien soms somber. Of je blij bent met de mensen om je heen en de contacten die je hebt. En of je genoeg in je portemonnee hebt om rond te komen. Wat betekent gezond zijn voor jou? En wat doe jij om gezond(er) te worden of blijven? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen in deze dialoog!

Aansluitend kun je om 16:30 uur deelnemen aan driegangendiner van Resto VanHarte. Deelname aan de dialoog is gratis, voor het warme driegangendiner betaal je een bijdrage van 6 euro of 5 euro met U-pas. Geïnteresseerd? Je kunt je aanmelden via de rode knop, geef daarbij ook aan of je mee wil eten.

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn buurtcentrum Bij de Buren gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Meer

Wat is een dialoog
Bij de Buren

Gegevens

Datum:
vr 19 maart 2021
Tijd:
14:30 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bij de Buren
Eerste Oosterparklaan 76
Utrecht, 3544 AK Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.dock.nl/locaties/bij-de-buren-parkwijk/

Organisatoren

Resto VanHarte
DOCK