Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezond voelen

vr 2 april 2021, 19:30 - 21:30

Op vrijdagavond 2 april verplaatsen we het gesprek van buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk naar online via Zoom. We gaan in dialoog over het thema ‘Gezond voelen’. Wanneer voel jij je gezond? En wat doe jij om gezond(er) te worden of blijven? 

Voorafgaand aan de dialogen bij Bij de Buren, verzorgt Resto VanHarte normaalgesproken een heerlijk driegangendiner. Omdat we deze keer online met elkaar in dialoog gaan, bereidt Resto VanHarte afhaalmaaltijden die je voorafgaand aan de dialoog kunt ophalen! De bijdrage voor het driegangendiner is 6 euro, of 5 euro met U-pas.

Reserveer hier je maaltijd >>>

Gezond voelen

Wanneer voel jij je gezond? Als je een gezonde maaltijd hebt gegeten? Een wandeling hebt gemaakt in de buitenlucht? Je flink in het zweet hebt gewerkt in de sportschool? Als we het over gezondheid hebben, denken we vaak over wat gezond is voor ons lichaam. Gezondheid kan ook te maken hebben met hoe je je voelt; blij, gelukkig of misschien soms somber. Of je blij bent met de mensen om je heen en de contacten die je hebt. En of je genoeg in je portemonnee hebt om rond te komen. Wat betekent gezond zijn voor jou? En wat doe jij om gezond(er) te worden of blijven? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen in deze dialoog!

Met elkaar in gesprek

Utrecht in DialoogIn buurtcentrum Bij de Buren gaan buurtgenoten regelmatig met elkaar in dialoog over verschillende thema’s. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Je spreekt vanuit jezelf en stelt jezelf open voor het verhaal van de ander. Het gaat om aandachtig luisteren naar elkaars ervaringen, niet om de ander overtuigen van jouw eigen standpunt. Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. De gesprekken vinden plaats aan dialoogtafels van 6 tot 8 personen onder begeleiding van door Utrecht in Dialoog getrainde dialoogbegeleiders. Iedereen komt aan bod, wordt gehoord en is van harte welkom.

Meer

Wat is een dialoog
Bij de Buren

Gegevens

Datum:
vr 2 april 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Organisatoren

Resto VanHarte
DOCK

Reacties zijn gesloten.