Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opkomen voor Vrede & Recht

do 23 september 2021, 19:30 - 21:30

Tijdens de Vredesweek nodigen we je van harte uit voor een openhartig gesprek over het thema “Wat doe jij in vredesnaam” Wat/hoe draag je bij aan  vrede? Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met je uitspreken, met dialoog, activisme en sociale bewegingen? “Wat is jouw visie op sociale verandering, werken aan vrede, sociale rechtvaardigheid, wat is het effect van wat je doet en wat krijgt je terug voor jouw betrokkenheid?

Agenda

19:15 Inloop en welkom
19:30 Introductie en inspiratie met Paul Morrow, Tonie Mutesa  from Womens Initiative Network  en  Valerie Lee van the League of Women Voters Dayton.
19:50 In dialoog (in break out rooms)
21:15 Opbrengsten oogsten en delen
21:30 Afsluiten

Wat is een dialoog?

Utrecht in Dialoog

Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek en ontmoet je mensen die je niet vanzelf tegenkomt. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan. Een dialoog draagt bij aan onderling begrip, verbondenheid en inzicht.

We zijn van plan om Zoom te gebruiken voor deze trans-Atlantische dialoog, met deelnemers uit Nederland en de Verenigde Staten. We bieden dialoogtafels in het Engels en in het Nederlands. Je kunt je aanmelden voor een dialoog via de rode knop bovenaan de pagina. Je ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de Zoom-ruimte waar de dialoog plaatsvindt.

Gegevens

Datum:
do 23 september 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.