Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoet & Wandel: Echte vrienden

wo 21 juli 2021, 18:00 - 19:00

Het thema van deze Ontmoet & Wandel is: Echte vrienden. Wat betekent vriendschap voor jou? Hoe creëer je het en wat levert het je op? Doe mee met de online matchingssessie en organiseer daarna een wandeling met je wandelmaatje. Deel je ervaringen en luister naar anderen terwijl je Utrecht te voet verkent. Iedereen is welkom!

Echte vrienden

In de zevende editie van de dialoogserie Ontmoet & Wandel hebben we het over echte vrienden. Het is een thema dat de kern vormt van deze dialoogserie. Wijkbewoner Sjoerd van der Valk uit Wittevrouwen startte Ontmoet & Wandel onder het motto ‘beter een goeie buur dan een verre vriend’. Wat betekent vriendschap voor jou? Hoe creëer je het en wat levert het je op? Welke rol spelen vrienden in je leven en wat betekent het om een goede vriend te zijn? Hoe waardeer je je vrienden? Hoe kom je met ze in contact? Wat is je hoop voor de toekomst als het om vriendschap gaat en welke eerste stap kun je daarvoor zetten? Lees over Milène’s ervaringen van vriendschap in dialoog.

Leidraad voor het wandelgesprek

  1. Kennismaken: Wie ben je, waar denk je aan als je aan vriendschap denkt?
  2. Ervaringen: Deel een ervaring die voor jou voor vriendschap staat. Hoe heb je je daardoor gevoeld?
  3. Dromen: Hoe ziet jouw ideale vriendschap eruit?
  4. Doen: Wat kunt u doen om dit ideaal te realiseren?
  5. Evaluatie: Wat neem je mee van dit gesprek?

Ontmoet & Wandel

 

Deze dialoog maakt deel uit van een reeks, die heet Ontmoet & Wandel. Deze serie is een initiatief speciaal voor in Coronatijd onder het motto beter een goeie buur dan een verre vriend. Een lichtvoetige serie waarin je verschillende mensen ontmoet, elkaar en de wijk ontdekt en wandelend in gesprek gaat.

 

Gegevens

Datum:
wo 21 juli 2021
Tijd:
18:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.