Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoet & Wandel: Echt de moeite waard

wo 17 november 2021, 18:00 - 19:00

Het thema van deze Ontmoet & Wandel is: Echt de moeite waard. Wat maakt iets voor jou de moeite waard? Waar wil jij je voor inzetten? Doe mee met de online matchingssessie en organiseer daarna een wandeling met je wandelmaatje. Deel je ervaringen en luister naar anderen terwijl je Utrecht te voet verkent. Iedereen is welkom!

Echt de moeite waard

Wat is voor jou echt de moeite waard in deze tijd? Waar wil jij je voor inzetten? Zijn het andere mensen, de stad, de natuur, de gezondheid of iets anders? Wat is de moeite die dit vraagt? Tijd, energie, verbeelding, kracht, emotie, geld? Wat maakt iets voor jou de moeite waard en hoe besluit je dat iets het niet waard is? Is dat moeilijk of gemakkelijk te bepalen? Beïnvloeden andere mensen dit? Hoe wil je vorm, inhoud en betekenis geven aan wat echt de moeite waard is voor jezelf, anderen, de gemeenschap, stad, wijk en samenleving als geheel? Lees deze verhalen van andere mensen en wat het leven voor hen de moeite waard maakt.

Leidraad voor het wandelgesprek

  1. Kennismaken: Wie ben je? Wat maakt iets voor jou de moeite waard?
  2. Ervaringen: Deel een ervaring van wanneer iets echt de moeite waard voor je was. Waarom was het voor jou de moeite waard? Wat was de moeite die dit vraagt?
  3. Dromen: Wat hoop je dat het in de toekomst de moeite waard zal zijn, voor jou en voor anderen?
  4. Doen: Wat zou je kunnen doen om die droom dichterbij te brengen?
  5. Evaluatie: Wat neem je mee van dit gesprek?

Ontmoet & Wandel

Deze dialoog maakt deel uit van een reeks, die heet Ontmoet & Wandel. Deze serie is een initiatief speciaal voor in Coronatijd onder het motto beter een goeie buur dan een verre vriend. Een lichtvoetige serie waarin je verschillende mensen ontmoet, elkaar en de wijk ontdekt en wandelend in gesprek gaat.

Gegevens

Datum:
wo 17 november 2021
Tijd:
18:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland