Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thuis zonder werk

di 19 mei 2020, 19:30 - 21:30

Vanwege de Coronacrisis gaan we de komende tijd online in dialoog. Dat is even wennen, maar helemaal niet moeilijk! We gebruiken de applicatie Zoom, die eenvoudig te downloaden is. Doe ook mee en meld je aan. Voorafgaand ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Thuis zonder werk

Het Coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Voor zowel sollicitanten als werkgevers brengt de verspreiding van het virus uitdagingen met zich mee. Op dit moment is solliciteren toch lastiger, ondanks technische hulpmiddelen, om dit op afstand te doen. De volledige sollicitatieprocedure kan telefonisch of via een videogesprek plaatsvinden. Ook al zijn de kansen misschien nihil, blijf het proberen en geef niet op! Op dit moment solliciteren roept vragen op en hierom biedt Utrecht in Dialoog een online dialoog aan over dit onderwerp. Wat zijn jouw sollicitatie ervaringen op dit moment?

Programma

19:30 Welkom en introductie van het thema
19:45 Uiteen in groepen voor dialoog
21:15 Nabespreking
21:30 Einde dialoog

Heb je behoefte aan uitleg over Zoom? We verwelkomen je graag een half uur voor aanvang in de Zoom-ruimte.

Lees meer over het gebruik van Zoom >>>

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak is dat je met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek vindt plaats in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Onlinedialoog: hoe werkt het?

  • Meld je aan voor het evenement via de rode knop. Je ontvangt dan een automatische bevestiging in je mailbox.
  • Op de dag van het evenement krijg je op het e-mailadres waarmee je je hebt opgegeven een inloglink voor het evenement toegestuurd en eventueel een inlogcode. Door op die link te klikken krijg je toegang tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Meer onlinedialogen >>>

 

 

Gegevens

Datum:
di 19 mei 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.