Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onlinedialoog: Tussen Hoop en Vrees

do 16 april 2020, 10:00 - 12:00

Vanwege de Coronacrisis gaan we de komende tijd online in dialoog. Dat is even wennen, maar helemaal niet moeilijk! We gebruiken de applicatie Zoom, die eenvoudig te downloaden is. Doe ook mee en meld je aan. Voorafgaand ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Op donderdag 16 april gaan we van 10.00 tot 12.00 uur gaan we online met elkaar in gesprek over de verwarrende tijd waarin wij op dit moment leven. Was het Coronavirus eerst nog een probleem aan de andere kant van de wereld, plotseling denderde het Europa in en onze levens. Dit brengt  veel onzekerheid met zich mee over veel aspecten van ons leven.

Tussen hoop en vrees

Het Coronavirus brengt onzekerheid met zich mee over onze gezondheid, over werk en opleiding en over hoe lang dit gaat duren en wat de consequenties zijn op termijn. Hoe ga jij om met deze onzekerheid? Wat betekenen de belemmeringen in het dagelijkse leven voor jou? Ben je er somber van of zie je ook lichtpuntjes? Voel je verzet, angst, trots, liefde, bewondering, energie, vertrouwen of boosheid? We verkennen met elkaar wat deze onzekere tijd met jou doet. En hoe zou je willen dat het is. Waar word je op dit moment blij van en zou je meer van willen? Welke stappen kun je zetten om die droom een stukje dichterbij te brengen.

Programma:

10.00             Welkom en introductie
10.15             Dialoog in groepen van maximaal 6 personen
11.45             Einde dialoog + nabespreking

Heb je behoefte aan uitleg over Zoom? We verwelkomen je graag een half uur voor aanvang in de Zoom-ruimte.

Lees meer over het gebruik van Zoom >>>

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak is dat je met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek vindt plaats in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Onlinedialoog: hoe werkt het?

  • Meld je aan voor het evenement via de rode knop. Je ontvangt dan een automatische bevestiging in je mailbox.
  • Op de dag van het evenement krijg je op het e-mailadres waarmee je je hebt opgegeven een inloglink voor het evenement toegestuurd en eventueel een inlogcode. Door op die link te klikken krijg je toegang tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Meer onlinedialogen >>>

Gegevens

Datum:
do 16 april 2020
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.