Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onlinedialoog Liefde

do 23 april 2020, 19:30 - 21:30

We leven op dit moment in een eerder onvoorstelbare wereld. We doen veel uit huis en zien ook onze familie, vrienden en anderen vanuit huis. We geven liefde via het internet en via de telefoon. Maar hoe doe je dit nou in deze tijden van de coronacrisis? Wat betekent liefde voor ons op dit moment en op welke manier laten we dat nu zien aan familie, vrienden en anderen?

Wil je jouw ervaringen en ideeën delen en die van anderen horen? Meld je dan nu aan voor de online dialoog via de rode knop! Iedereen is welkom!

Programma

19:00: Hulp bij inloggen en Zoomgebruik op aanvraag (graag aangeven op het aanmeldformulier)
19.30 Welkom en introductie op het thema
19.45 Dialoog in groepen van maximaal 6 personen
21.15 Einde dialoog en nabespreking

Heb je behoefte aan uitleg over Zoom? We verwelkomen je graag om 19:00 uur in de Zoom-ruimte.

Lees meer over het gebruik van Zoom >>>

Liefde in tijden van Corona

Wat gebeurt er met Liefde als je meer thuis bent, thuis werkt, de kinderen les geeft, als je zoveel tijd met elkaar doorbrengt, minder de deur uit gaat? Wordt liefde kleiner, groter of anders? Mis je liefde, komt die onder spanning, groeit en bloeit de liefde voor mensen om je heen, mensen dichtbij en verder weg of gebeurt er iets heel anders? Wat doe je als het spannend wordt? En waar gaat het voor jou eigenlijk om in Liefde?

Laat je ook inspireren door Toon Tellegen: Versje en Geschenk en de column van Caronne Ionescu.

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak is dat je met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek vindt plaats in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Onlinedialoog: hoe werkt het?

  • Meld je aan voor het evenement via de rode knop. Je ontvangt dan een automatische bevestiging in je mailbox.
  • Op de dag van het evenement krijg je op het e-mailadres waarmee je je hebt opgegeven een inloglink voor het evenement toegestuurd en een wachtwoord. Door op die link te klikken krijg je toegang tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Meer onlinedialogen >>>

Gegevens

Datum:
do 23 april 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.