Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onlinedialoog: Familie

do 9 april 2020, 10:00 - 12:00

Vanwege de Coronacrisis gaan we de komende tijd online in dialoog. Dat is even wennen, maar helemaal niet moeilijk! We gebruiken de applicatie Zoom, die eenvoudig te downloaden is. Doe ook mee en meld je aan. Voorafgaand ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Wat betekent familie voor jou? Welke rol speelt het in je leven? En hoe ga je daar mee om in nu in deze tijd alle vormen van contact veranderen? Maak je je zorgen om familie, of haal je er juist steun uit? Op donderdag 9 april zullen we met elkaar over dit thema in gesprek gaan door middel van een onlinedialoog.

Familie

Familie is voor veel mensen belangrijk, terwijl het voor sommigen ook juist een moeilijk onderdeel van het leven is. Welke rol speelt familie voor jou? Voel je je verbonden met hen?. Zijn het de mensen waar je mee opgegroeid bent, die jou door en door kennen, de mensen die je nu nog vaak spreekt? Misschien ben je in een hecht gezin opgegroeid, of juist in een andere omgeving groot gebracht waar weinig contact was met familie. Is familie voor jou de plaats waar je bij hoort? Of heb je misschien weinig contact met je familie? In de situatie rondom het coronavirus moet veel contact op afstand en ook familiecontact verandert hiermee. Dit kan tot zorgen leiden. Hoe gaan we bijvoorbeeld in deze tijd om met de ouderen uit de familie? Hoe pak jij dit aan? Welke zorgen spelen er? of haal je juist steun uit familiecontacten in deze tijd? Zoals je merkt is er veel te bespreken rondom dit thema en daarom zullen we in een onlinedialoog met elkaar in gesprek gaan over Familie.

Programma

10:00 Introductie Zoom. Wees hierbij aanwezig als u niet eerder met zoom heeft gewerkt of hier meer uitleg over wilt
10:25 Inloggen overige participanten
10:30 In groepen uiteen in dialoog
12:00 Einde dialoog

Online dialoog: Hoe werkt het?

Vanwege de omstandigheden met het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM zullen vanuit Utrecht in Dialoog de komende tijd geen fysieke dialogen meer plaatsvinden. Wel zullen er online dialogen plaatsvinden waaraan u mee kan doen. Hoe werkt dit?

  • Meldt u zoals gewoonlijk aan door registratie via de rode knop.
  • Op de dag van het dialoog krijgt u op het e-mailadres waarmee u zich opgegeven heeft een link toegestuurd. Door op de link te klikken wanneer het dialoog begint kunt u eenvoudig meedoen aan het dialoog.
  • Voor gebruik op laptop of computer: Open Zoom in uw browser door op de link te klikken die aan u verstuurd is in de mail. Eventueel kunt u zoom hier ook installeren als de computer hier om vraagt.
  • Voor gebruik op smartphone of tablet: download eerst de app van zoom en klik daarna op de toegezonden link om Zoom in de app vanaf uw telefoon te gebruiken
    • Klik hier voor de Zoom app voor iOS
    • Klik hier voor de Zoom app voor
  • Door op de link te klikken die u is toegemaild zult u automatisch in het onlinedialoog terecht komen!

Heeft u vragen over onlinedialogen en/of Zoom? Mail dan naar info@utrechtindialoog.nl

Gegevens

Datum:
do 9 april 2020
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.