Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online: Samen zijn op afstand

wo 9 december 2020, 19:30 - 21:30

Wat betekent samen zijn op afstand voor jou? Hoe geef jij het samen zijn met anderen vorm in coronatijd? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen tijdens deze online dialoog. Iedereen is van harte welkom! Je kunt je aanmelden via de rode knop. 

Samen zijn op afstand

Wat betekent samen zijn op afstand voor jou? Hoe geef jij het samen zijn met anderen vorm in coronatijd? In de donkere dagen en tijdens de feestdagen trekken we ons terug in onze huizen en zoeken we elkaars gezelschap op. Door het coronavirus en de maatregelen is ons sociale leven er anders uit gaan zien. We mogen weinig en minder vaak bezoek ontvangen en ons wordt geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven. Wat doet dat met ons gevoel van samen zijn, ons gevoel van verbondenheid met elkaar? Hoe kunnen we het gevoel van samen zijn in de donkere dagen toch ervaren?

Coronablues

Wat geeft jou steun in deze tijd? Denk aan muziek, een dans, video of gedicht. Deel jouw Coronablues om ook anderen te inspireren, troosten en blij te maken. Bekijk hier wat we binnen hebben gekregen >>>

Hoe werkt een online dialoog?

  • Een online dialoog is een samenspraak, een gesprek over zaken die meer mensen bezighouden. Je luistert aandachtig naar elkaars persoonlijke ervaringen, onderzoekt en verdiept een thema en komt met elkaar tot een breder en dieper inzicht.
  • Je kunt je aanmelden voor een evenement via de rode knop en ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.
  • Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Geef dit aan op het inschrijfformulier en kom een half uurtje eerder.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
wo 9 december 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.