Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online: Rust in je leven

di 30 juni 2020, 15:00 - 17:00

Hoe ga jij om met spanningen en stress die langer duurt? Wat als problemen zich opstapelen en je zelf het overzicht dreigt kwijt te raken. Hoe vind je dan de kracht in jezelf terug? Wat helpt dan? Wie helpt je en hoe? Hoe breng je weer rust in je leven? Wil je jouw ervaringen delen en ben je nieuwsgierig naar hoe dit bij anderen werkt? Welkom bij deze online dialoog!

Lees alvast het verhaal van Karim uit Kanaleneiland.

Rust in je leven

Wat doe je als je je zorgen maakt, slecht slaapt en veel denkt? Hoe vind je dan de kracht in jezelf terug en krijg je weer grip op je leven? Wat helpt dan? Wie helpt je en hoe? Werkt dat nu anders dan voorheen? Wat brengt rust en ruimte? Wat heb jij nodig om rust in je leven te krijgen? Ben je nieuwsgierig naar hoe stadgenoten, vrijwilligers en professionals hiermee omgaan? Waar verlang je naar, wat kun je hiervoor doen en heb je nodig om rust in je leven te krijgen?

Gezond stedelijk leven

In deze serie online dialogen onderzoeken we hoe stedelijk leven in de toekomst gerealiseerd kan worden en hoe partners in het Gezondheidspact hieraan bij kunnen dragen. Dat doen we door in dialoog met inwoners, professionals en ondernemers te onderzoeken wat in Crisistijd werkt/helpt, wat dit brengt, wat we willen behouden en wat daarvoor nodig is. De dialoog over Rust in je Leven wordt met Pharos gerealiseerd.

Hoe werkt een online dialoog?

  • Een online dialoog is een samenspraak, een gesprek over zaken die meer mensen bezighouden. Je luistert aandachtig naar elkaars persoonlijke ervaringen, onderzoekt en verdiept een thema en komt met elkaar tot een breder en dieper inzicht.
  • Je kunt je aanmelden voor een evenement via de rode knop en ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.
  • Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Geef dit aan op het inschrijfformulier en kom een half uurtje eerder.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
di 30 juni 2020
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie: