Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online: Rust in je leven

di 30 juni 2020, 15:00 - 17:00

Hoe ga jij om met spanningen en stress die langer duurt? Wat als problemen zich opstapelen en je zelf het overzicht dreigt kwijt te raken? Wil je jouw ervaringen delen en ben je nieuwsgierig naar die van anderen? Welkom bij deze online dialoog! Je kunt je aanmelden via de rode knop.

Rust in je leven

Stress hebben we allemaal, maar soms duurt het heel lang. Wat doe je als je je zorgen maakt over geld, opvoeding of ziekte? Als je daardoor slecht slaapt en veel denkt? Hoe vind je dan de kracht in jezelf terug en krijg je weer grip op je leven? Wat helpt dan? Wie helpt je en hoe? Wanneer ga je naar een hulpverlener en hoe kan deze je helpen? Wat heb jij nodig om rust in je leven te krijgen? Ben je nieuwsgierig naar hoe dit bij anderen, stadsgenoten, vrijwilligers en professionals werkt? Meld je aan en praat mee over rust in je leven.

Lees alvast het verhaal van Karim uit Kanaleneiland.

Gezond stedelijk leven

In de serie Gezonde online gesprekken onderzoeken we hoe stedelijk leven in de toekomst gerealiseerd kan worden en hoe partners in het Gezondheidspact hieraan bij kunnen dragen. Dat doen we door in dialoog met inwoners, professionals en ondernemers te onderzoeken wat in Crisistijd werkt/helpt, wat dit brengt, wat we willen behouden en wat daarvoor nodig is. De dialoog over Rust in je leven wordt met Pharos gerealiseerd.

Lees meer over de hele zomerserie Gezonde online gesprekken >>>

Wijk (z)onder stress

Utrecht in Dialoog organiseert deze online dialoogbijeenkomst samen met huisarts Feia Hemke, projectleider van Wijk (z)onder stress bij Pharos. Feia doet onderzoek naar stress in de wijken Kanaleneiland en Zuilen in Utrecht en Vollenhove in Zeist. De gemeente Utrecht en de gemeente Zeist zijn ook betrokken bij dit onderzoek. Feia kijkt naar manieren om de zorg voor mensen met chronische stress te verbeteren. Heel graag hoort zij nog meer de stem van bewoners in haar project. In deze dialoog doen ook huisartsen, beleidsmedewerkers van de gemeente, vrijwilligers van buurtverenigingen en trainers van stressbehandelingen mee. Dit is dus je kans om rechtstreeks met hen in gesprek te gaan en jouw mening en ideeën te delen.

Hoe werkt een online dialoog?

  • Een online dialoog is een samenspraak, een gesprek over zaken die meer mensen bezighouden. Je luistert aandachtig naar elkaars persoonlijke ervaringen, onderzoekt en verdiept een thema en komt met elkaar tot een breder en dieper inzicht.
  • Je kunt je aanmelden voor een evenement via de rode knop en ontvangt dan een mail met een inloglink en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de ruimte op internet waar het evenement plaatsvindt.
  • Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Geef dit aan op het inschrijfformulier en kom een half uurtje eerder.

Lees hier meer over het gebruik van Zoom >>>

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
di 30 juni 2020
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.