Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online: Rijker door te delen

do 5 november 2020, 19:30 - 21:30

Op 5 november gaan we online in dialoog over het thema Rijker door te delen. Hoe deel jij (online) wat je hebt of nodig hebt en wat brengt dat jou en anderen? Rijk, arm, jong, oud en iedereen daar tussenin die een ervaring wil delen en nieuwsgierig is naar verhalen van anderen is van harte welkom!

Rijker door te delen

Sint Maarten, de beschermheilige van Utrecht deelde zijn jas 1700 jaar geleden met een bedelaar. Helpt delen ons ook nu op weg naar een samenleving meer in balans, over grenzen van liberaal economisch denken? Kunnen we geld(zorgen), goederen, welvaart en talent beter delen zodat we rijker zijn en met elkaar meer betekenis kunnen geven? Hoe deel jij wat je hebt of nodig hebt en wat brengt dat jou en anderen? In deze dialoog delen we ervaringen, mooie voorbeelden van delen, hoe we de toekomst graag zien en hier in ons dagelijks leven aan bij dragen.

Programma

19:30 Welkom en inspiratie
19:45 In dialoog
21:15 Opbrengsten delen
21:30 Einde

Sint Maartensviering

Sint Maarten is de beschermheilige van de stad Utrecht. Het verhaal gaat dat hij zijn rode mantel deelde met een bedelaar. Sint Maarten is dan ook het feest van delen. Dat vieren we 4 t/m 11 november op allerlei plekken in de stad.  Meer informatie over de Sint Maartensviering.

Gegevens

Datum:
do 5 november 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie: