Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online: oud & (eigen)wijs

vr 6 november 2020, 10:00 - 12:00

Een serie online ochtendgesprekken voor iedereen die veilig op afstand in gesprek wil. Wil je jouw ervaringen en verlangens delen en die van anderen horen? Meld je aan via de rode knop. Speciaal voor iedereen, die op eigen wijze oud wil worden, de mogelijkheden van online contact wil ontdekken of de smaak van online al te pakken heeft. Iedereen – jong, oud en (eigen)wijs – is van harte welkom!

Oud & (eigen)wijs

We weten allemaal dat het belangrijk is om te bewegen en gezond te eten voor een gezond lijf als je ouder wordt. Maar hoe doe je dat op jouw manier en blijf je mentaal gezond als je ouder wordt in coronatijd? Wat helpt bij het ouder worden? Welke houding neem je aan? Welke levensinstelling draagt bij aan het gezond en gelukkig ouder worden? Waar haal je voldoening en energie uit? Welke rol speelt contact met familie, vrienden en mensen om je heen bij het gezond ouder worden? Hoe belangrijk zijn hobby’s en clubjes? Wat wil je blijven doen? Wat wil je achter je laten? Kortom: hoe sta jij in het leven nu je ouder wordt?

Meer over oud & (eigen)wijs worden >>>

Online in gesprek als je ouder wordt

Vanaf mei gingen we elke vrijdagochtend online met elkaar in gesprek over wat ons bezighoudt in coronatijd. In het najaar gaan we door met online gesprekken op de vrijdagochtend over thema’s die te maken hebben met ouder worden. Speciaal voor iedereen die ouder wordt en de smaak van online gesprekken te pakken heeft! Deze dialoogserie is onderdeel van het project Online Erbij Horen.

De dialogen in deze online serie:

Wat is een online dialoog?

In online contactdialogen kun je vanaf je computer, video of smartphone via online Zoomsessies in gesprek met anderen terwijl je elkaar ziet en hoort. Via internet ga je met 4 tot 6 mensen in gesprek onder begeleiding van een dialoogbegeleider. We delen onze ervaringen, hoop en wat we gaan doen volgens de dialoogmethodiek. Als je je aanmeldt ontvang je voor aanvang van de dialoog een loginlink en een wachtwoord. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Kom een half uurtje eerder of neem contact op!

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
vr 6 november 2020
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.