Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online: gezond oud

vr 4 september 2020, 10:00 - 12:00

Na een korte zomerstop vervolgen we de serie online gesprekken op vrijdagochtend voor iedereen die veilig op afstand in gesprek wil. Wil je jouw ervaringen en verlangens delen en die van anderen horen? Meld je aan via de rode knop. Speciaal voor iedereen, die oud wil worden, de mogelijkheden van online contact wil ontdekken of de smaak van online al te pakken heeft. Iedereen – jong, oud en (eigen)wijs – is van harte welkom!

Gezond oud

Hoe doe jij dat, gezond ouder worden? Hoe weet je wat gezond voor jou is? Hou je van bewegen, wandelen, fietsen, zwemmen? En doe je dat het liefst alleen of met anderen? Ben je bewust bezig met je eetpatroon en volg je een dieet? Of eet en drink je vooral wat je lekker vindt? Hoe vind je een balans tussen dat wat gezond voor je is en dat waarvan je lekker kunt genieten? In hoeverre heeft de dreiging van het coronavirus je ideeën over gezond ouder worden veranderd? Let je nu extra op je gezondheid en mijd je situaties waarin je het risico loopt besmet te raken? Of staat dit in de weg van het genieten van je oude dag en neem je het zoals het komt?

Online in gesprek als je ouder wordt

Vanaf mei gingen we elke vrijdagochtend online met elkaar in gesprek over wat ons bezighoudt in coronatijd. Na een korte zomerstop vervolgen we deze gesprekken op de vrijdagochtend. Speciaal voor iedereen, die oud wil worden, de mogelijkheden van online contact wil ontdekken of de smaak van online al te pakken heeft. Deze dialoogserie is onderdeel van het project Online Erbij Horen.

De dialogen in deze online serie:

Wat is een online dialoog?

In online contactdialogen kun je vanaf je computer, video of smartphone via online Zoomsessies in gesprek met anderen terwijl je elkaar ziet en hoort. Via internet ga je met 4 tot 6 mensen in gesprek onder begeleiding van een dialoogbegeleider. We delen onze ervaringen, hoop en wat we gaan doen volgens de dialoogmethodiek. Als je je aanmeldt ontvang je voor aanvang van de dialoog een loginlink en een wachtwoord. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Kom een half uurtje eerder of neem contact op!

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
vr 4 september 2020
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.