Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online DialoogLab Alchemist

wo 22 april 2020, 19:30 - 21:30

In het Online Dialooglab Alchemist maken actief betrokkenen, partners en vrijwilligers van Utrecht in Dialoog samen evenementen. Iedere derde woensdagavond van de maand.

Na de basisworkshop Dialoog organiseren kun je hier iedere maand met meer ervaren vrijwilligers/betrokkenen werken aan het organiseren en communiceren van dialoogbijeenkomsten in jouw organisatie, buurt, school, sportclub of wijk. Je leert met en van elkaar hoe je een (buurt)dialoog organiseert, flyers maakt, evenementen op de website en social media plaatst, hoe je deelnemers werft etc. Ook je maatjes en partners zijn van harte welkom!

Programma

19:30 Inloggen, ontvangst en kennismaken
– Highlights afgelopen periode
– Inventarisatie vragen/wensen en werk
20:00 Aan de slag in groepen en/of instructieworkshop volgen
21:00 Delen opbrengsten en vervolgafspraken
21:30 Napraten en afsluiten

Voor wie?

Wil je een dialoog (helpen) organiseren, samen met anderen een dialoog(serie) ontwerpen en vormgeven? Wil je meehelpen met de communicatie en werving van deelnemers? Ben je goed in (web)teksten schrijven? Vind je het leuk om video’s, foto’s of ander beeldmateriaal te maken? Wil je iets betekenen, terugdoen voor de samenleving, maar weet je nog niet goed hoe? Je bent van harte welkom!

Met en van elkaar leren

We werken volgens de principes van de waarderende aanpak. We leren van positieve ervaringen en maken gebruiken van de kracht van onze dromen om verder te komen. We maken een schets, ontwerp van de opzet van de dialoog en afspraken over de verwezenlijking: wie pakt wat op en wat is er verder nog nodig.

Meer

Utrecht in dialoog gaat online
Dialoog organiseren
Buurtdialogen: Erbij Horen
Handboek Tafelorganisatoren Utrecht in Dialoog (2016)
Handleiding Nederland in Dialoog (2016)
Materialen voor organisatoren

Gegevens

Datum:
wo 22 april 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland + Google Maps

Reacties zijn gesloten.