Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Dialooghuis Polarisaties

wo 30 september 2020, 19:00 - 21:30

Een speciaal Online Dialooghuis om de online en live dialoog Open interesse tegen Polarisaties voor te bereiden en te oefenen. We doen dit via Zoom. In een (online) Dialooghuis oefenen ervaren en minder ervaren dialoogbegeleiders met het begeleiden van online dialogen, proberen we thema’s uit, vragen en geven we elkaar feed back en bereiden we dialoogbijeenkomsten voor. Ook mensen die een keer mee willen doen, willen zien en ervaren hoe we werken zijn hier van harte welkom. Je kunt je aanmelden via de rode knop!

In dit extra online dialooghuis bereiden we de dialoog over polarisaties voor die deels live en deels online plaats vindt. De voorbereiding doen we online zodat dialoogbegeleiders uit het hele land mee kunnen doen.

Programma:

19.00 uur: inloggen en ontvangst
19.30 uur: welkom en toelichting op het programma
19:45 uur: in dialoog in groepen van max 6-8 personen
21.15 uur: opbrengsten en inzichten delen
21.30 uur: napraten

 

Dialooghuis

Het Dialooghuis is een ontmoetingsplek voor mensen met passie voor dialoog. Voor mensen die met elkaar in dialoog willen onder begeleiding van deskundige gespreksleiders, een thema in dialoogvorm willen verkennen, iets nieuws uit willen proberen, een idee willen bespreken of gewoon willen aanschuiven. Wil je een thema verkennen, iets nieuws uitproberen, een tafel begeleiden, heb je idee of wil je gewoon aanschuiven? Heb je speciale wensen? Wil je alleen met vrouwen, jongeren of mannen in gesprek? Wil je een tafel in het Engels? Wil je zelf een tafel verzorgen of begeleiden? Of wil je iets heel anders? Meld je aan via de rode knop of stuur een mail naar info@Utrechtindialoog.nl.

Dit dialooghuis is volledig online. Lees meer over  Online Zoomsessies >>>

Gegevens

Datum:
wo 30 september 2020
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorie: