Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Dialooghuis: Omgangsregels

wo 1 april 2020, 19:00 - 21:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on wo 6 mei 2020 at 19:00

Gratis

sociale afstandVanwege de Coronacrisis gaat ook het Dialooghuis Online. Dat is even wennen, maar helemaal niet moeilijk! Als je je aanmeldt ontvang je een link waarmee je kunt inloggen in een Online Zoomsessie.

Zin in een goed gesprek? Wil je een online dialoog begeleiden? Andere dialoogbegeleiders ontmoeten? Heb je een idee of plan dat je wilt bespreken met anderen of waar je hulp bij nodig hebt? Wil je oefenen met het online begeleiden van een tafel of een thema uitproberen?

In het online Dialooghuis oefenen ervaren en minder ervaren dialoogbegeleiders met het begeleiden van online dialogen. Doe mee en meld je aan via de rode knop!

Programma:

19.00 uur: inloggen en ontvangst
19.30 uur: welkom en kennismaking
19:45 uur: in dialoog in groepen van max 6-8 personen
21.15 uur: opbrengsten en inzichten delen
21.30 uur: napraten

 

Dialooghuis

Het Dialooghuis is een ontmoetingsplek voor mensen met passie voor dialoog. Voor mensen die met elkaar in dialoog willen onder begeleiding van deskundige gespreksleiders, een thema in dialoogvorm willen verkennen, iets nieuws uit willen proberen, een idee willen bespreken of gewoon willen aanschuiven. Wil je een thema verkennen, iets nieuws uitproberen, een tafel begeleiden, heb je idee of wil je gewoon aanschuiven? Heb je speciale wensen? Wil je alleen met vrouwen, jongeren of mannen in gesprek? Wil je een tafel in het Engels? Wil je zelf een tafel verzorgen of begeleiden? Of wil je iets heel anders? Meld je aan via de rode knop of stuur een mail naar info@Utrechtindialoog.nl.

Lees hier meer over Utrecht in Dialoog Online >>>
Lees meer over  Online Zoomsessies >>>

Gegevens

Datum:
wo 1 april 2020
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland + Google Maps

Reacties zijn gesloten.