Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Dialooghuis: Bij dialoog horen

wo 4 november 2020, 19:00 - 21:30

In het Dialooghuis oefenen ervaren dialoogbegeleiders, starters en echte liefhebbers iedere eerste woensdagavond van de maand met het begeleiden van online dialogen, lastige situaties en nieuwe thema’s om samen verder te komen. Nieuwsgierig? Sluit je aan en doe mee! Als je je aanmeldt ontvang je een link waarmee je kunt inloggen in een Online Zoomsessie.

In de Week van de Dialoog 2020 een dialooghuis speciaal met/voor/door actievelingen, stagiaires, vrijwilligers, partners, ambassadeurs en alle andere betrokkenen bij Dialoog en het Dialooghuis.

We zoeken nog dialoogbegeleiders voor de Week van de dialoog!

Bij dialoog horen?

Hoor jij bij dialoog, het Dialooghuis en hoe merk je dat? Ben je actief met dialoog in je eigen wijk/buurt, rond een thema of vraagstuk, heb je een eigen dialoogclub of onderneming of hoor je vooral bij jezelf? Ben je nieuwsgierig naar hoe dat bij andere dialoogbegeleiders en liefhebbers zit? Wat zou je graag willen en anders zien?  Wil je er meer bij horen, bij het dialooghuis, bij een dialooggroep in jouw buurt/wijk, wil een vraagstuk verder brengen? Wat kunnen we doen om erbij te horen en wat is hiervoor nodig?

Mensen met passie voor dialoog >>>

Programma

19.00 uur: inloggen en ontvangst
19.30 uur: welkom en kennismaking
19:45 uur: in dialoog in groepen
21.15 uur: opbrengsten en inzichten delen
21.30 uur: napraten

Dialooghuis

Het Dialooghuis is een ontmoetingsplek voor mensen met passie voor dialoog. Voor mensen die met elkaar in dialoog willen onder begeleiding van deskundige gespreksleiders, een thema in dialoogvorm willen verkennen, iets nieuws uit willen proberen, een idee willen bespreken, willen oefenen met begeleiden of gewoon willen aanschuiven. Wil je een thema verkennen, iets nieuws uitproberen, een tafel begeleiden of heb je speciale wensen? Meld je aan via de rode knop of stuur een mail naar info@Utrechtindialoog.nl.

Het Dialooghuis is onderdeel van het Kenniscentrum dialoog >>>

Gegevens

Datum:
wo 4 november 2020
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorie: