Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online: de kunst van echt contact

vr 2 oktober 2020, 10:00 - 12:00

In het najaar vervolgen we de serie online gesprekken op vrijdagochtend voor iedereen die veilig op afstand in gesprek wil. Wil je jouw ervaringen en verlangens delen en die van anderen horen? Meld je aan via de rode knop. Speciaal voor iedereen, die oud wil worden, de mogelijkheden van online contact wil ontdekken of de smaak van online al te pakken heeft. Iedereen – jong, oud en (eigen)wijs – is van harte welkom!

De kunst van echt contact

Hoe doe je dat, echt contact maken? In het dagelijks leven kom je veel mensen tegen. Je maakt een praatje, zegt elkaar gedag, komt bij elkaar op visite, maar hoe maak je nou echt contact met de ander? Wat laat je van jezelf zien? Wat deel je met de ander? Hoe stel je je op en hoe ontdek je wat je samen deelt? Wat kun je doen om je met die ander verbonden te voelen? Welke rol speelt aanraking in het contact maken en hoe ga je hiermee om in tijden van corona? Kun je online ook echt contact met een ander maken?

Online in gesprek als je ouder wordt

Vanaf mei gingen we elke vrijdagochtend online met elkaar in gesprek over wat ons bezighoudt in coronatijd. In het najaar gaan we door met online gesprekken op de vrijdagochtend over thema’s die te maken hebben met ouder worden. Speciaal voor iedereen die ouder wordt en de smaak van online gesprekken te pakken heeft! Deze dialoogserie is onderdeel van het project Online Erbij Horen.

De dialogen in deze online serie:

Wat is een online dialoog?

In online contactdialogen kun je vanaf je computer, video of smartphone via online Zoomsessies in gesprek met anderen terwijl je elkaar ziet en hoort. Via internet ga je met 4 tot 6 mensen in gesprek onder begeleiding van een dialoogbegeleider. We delen onze ervaringen, hoop en wat we gaan doen volgens de dialoogmethodiek. Als je je aanmeldt ontvang je voor aanvang van de dialoog een loginlink en een wachtwoord. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Kom een half uurtje eerder of neem contact op!

Lees hier meer over wat een dialoog is >>>

Gegevens

Datum:
vr 2 oktober 2020
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.