Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dialoog en omgaan met stress

zo 27 januari 2019, 14:30 - 17:00

€50

Steeds meer mensen hebben last van stress en voelen zich onder grote druk staan. We zijn vaak de balans kwijt tussen wat er van buiten allemaal op ons afkomt en onze innerlijke waarheid en passie. Dat is ongezond voor ons lichaam, voor onze geest en voor de kwaliteit van onze relaties. Hoe kan dialoog ons helpen die balans te herstellen? Hoe kunnen we ons innerlijke kompas terugvinden, op een gezonde manier omgaan met wat er allemaal van buitenaf naar ons toekomt?

Nieuwsgierig? Kom 27 januari naar de lezing plus dialoog van Kees Voorberg over Dialoog en omgaan met stress. Van 14:30 uur tot 17 uur op Maliebaan 45.

Verdieping en inspiratie

Voor dialoogbegeleiders en andere dialoogliefhebbers bieden we in 2019 verdieping en inspiratie voor in de vorm van een serie lezingen plus dialoog met Kees Voorberg op zondagmiddag op Maliebaan 45. De bijeenkomsten beginnen met een presentatie over het thema dat aan de orde is. De vragen die gesteld worden worden gebruikt als ingang om interactie (dialoog) tussen de deelnemers op gang te brengen. Je wordt actief betrokken in een proces van samen nadenken over en reflecteren op het thema dat aan de orde is. Je bent natuurlijk vrij om zelf te bepalen, waarvoor je open wilt zijn en waarvoor niet, wat je van jezelf wilt laten zien en wat niet.

Thema’s

27 januari 2019: Dialoog en omgaan met stress
24 maart 2019: Dialoog in je persoonlijk leven
16 juni 2019: Community building
8 september 2019: Dialogische competenties voor de 21e eeuw

Kees Voorberg

Kees Voorberg nodigt mensen uit zich open te stellen voor iets nieuws. Dat kan een andere manier van denken zijn of een andere manier van doen. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar de vraag hoe we als mensen impact kunnen hebben door werkelijk in contact met onszelf te zijn, terwijl we functioneren in de samenleving. Hoe kunnen we trouw blijven aan onszelf, onze eigenheid tot expressie brengen en in echt contact blijven met onze omgeving, waar we ook zijn, en juist daarmee onze wezenlijke bijdrage leveren?

Kees Voorberg is gespecialiseerd in dialoog en dialoogbegeleiding, heeft talloze dialoogprocessen begeleid in commerciële organisaties en binnen de publieke sector, in interculturele contexten, projecten en leefsituaties. Met Eelco de Geus heeft hij tussen 2008 en 2014 de Opleiding Dialoogprocesbegeleiding verzorgden het boek In dialoog geschreven. Dit boek is op de bijeenkomst te koop.

Kosten

Kosten: 100 euro voor organisaties, 50 euro voor actief betrokkenen bij Utrecht in Dialoog, 10 Euro met U-pas en voor studenten. Gratis voor dialoogbegeleiders die de afgelopen maand een dialoogtafel hebben begeleid.

Meer

Wat is een dialoog 
Dialoog begeleiden
Kees Voorberg

Gegevens

Datum:
zo 27 januari 2019
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Grytte Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD
+ Google Maps
Website:
https://www.gryttemaliebaan45.nl/