Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oefendialoog ‘Elkaar Zien’

vr 27 november 2020, 10:00 - 12:00

Heb je een dialoogtraining gevolgd en wil je samen met andere (beginnende) begeleiders meer ervaring opdoen in een vertrouwde omgeving? Is het even geleden dat je een tafel hebt begeleid of heb je nog nooit online een dialoog begeleid en wil je dit eens oefenen? Vind je het leuk om met ervaren dialoogbegeleiders en starters lastige fasen of situaties te oefenen? Sluit je aan bij deze oefendialoog met Joop Kools. Je kunt ook gewoon aanschuiven om mee te doen. Geef je wensen aan op het aanmeldformulier.

Met en van elkaar leren

Voor de eerste keer een dialoog begeleiden kan spannend zijn. Het begeleiden van een dialoog blijft misschien altijd wel spannend omdat je niet weet wie je aan tafel krijgt, hoe het gesprek gaat lopen, of omdat het thema spannend is.  Veel dialoogbegeleiders vinden het daarom fijn om met andere dialoogbegeleiders te oefenen, ervaringen te delen, feed back te krijgen en van en met elkaar (verder) te leren.

We leren volgens de waarderende methodiek op basis van gelijkwaardigheid, door ervarend te onderzoeken wat werkt en waar we meer van willen. Door te oefenen in het begeleiden en te onderzoeken wat zin geeft.

Dialoog kun je leren >>>

Thema: Elkaar zien in coronatijd

We onderzoeken ervaringen, dromen en mogelijkheden rond het thema Elkaar Zien in coronatijd. Hoe zien we elkaar nu in conratijd, veilig op afstand of dichtbij. Kun je elkaar echt zien via beeldbellen of kan dat alleen in levende lijve? Wanneer voelde je je laatst écht gezien of heb je iemand anders écht gezien? Wat bracht dit en maakte het mogelijk dat jij die ander echt zag, de ander jou echt zag? Wat is je ideaal als het gaat om Elkaar zien, waar droomje van, en kun je zelf en met anderen doen om dit dichterbij te brengen?

Gegevens

Datum:
vr 27 november 2020
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Zoom
Utrecht, Nederland

Reacties zijn gesloten.