Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Oefendialoog in Vissenkom

2 mei 19:00 - 22:00

Je kunt je niet meer aanmelden.

Heb je een dialoogtraining gevolgd en wil je samen met andere (beginnende) begeleiders meer ervaring opdoen in het begeleiden? Is het even geleden dat je een tafel hebt begeleid en wil je het meer in de vingers krijgen? Heb je veel ervaring en vind je het leuk om verder te leren, lastige situaties onder de knie te krijgen, of wil je graag eens een dialoog in vissenkom ervaren?

elkaar zien in dialoog

Op 2 mei van 19:00 – 22:00 uur kunnen dialoogbegeleiders en aspirant dialoogbegeleiders op Maliebaan 45 met elkaar oefenen.  Dit maal gaan we aan de slag met een opstelling in vissenkom, onder begeleiding van Joop Kools en Sarah Faber.

Wil je oefenen met een ander thema of een bijzondere dialoogvorm zoals een kinderdialoog, jongerendialoog, Engelstalige dialoog, of beleidsdialoog? Stuur een e-mail naar info@utrechtindialoog.nl met je wensen.

Met en van elkaar leren

elkaar zien in dialoog oefengroepVoor de eerste keer een dialoog begeleiden kan spannend zijn. Het begeleiden van een dialoog blijft misschien altijd wel spannend omdat je niet weet wie je aan tafel krijgt, hoe het gesprek gaat lopen, of omdat het thema spannend is. Veel dialoogbegeleiders vinden het daarom fijn om met andere dialoogbegeleiders te oefenen, ervaringen te delen en van elkaar (verder) te leren. Door met elkaar te leren van ervaringen worden we beter, komen we verder.

We leren volgens de waarderende methodiek, door ervaren en focussen op wat werkt, waar we meer van willen. Deelnemers kunnen om beurten de dialoog begeleiden. We staan stil bij wat beweging brengt, energie losmaakt. We leren met elkaar op basis van gelijkwaardigheid. Beginnende en ervaren dialoogbegeleiders gaan samen aan tafel.

 

Gegevens

Datum:
2 mei
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Maliebaan45
Maliebaan 45
Utrecht, 3581CD